Menu
4Home mikroflanel lepedő szürke, 180 x 200 cm 4Home mikroflanel lepedő szürke, 180 x 200 cm
 Pihe-puha mikroflanel ágylepedő, amelybe egyszerűen beleszeret. A lágy és puha anyag felmelegíti Önt a hideg éjszakákon és ágyát a pihenés legkényelmesebb oázisává varázsolja. A mikroflanel lepedő legnagyobb előnye az egyszerű karbantartás - az anyag gyorsan szárad, vasalást nem igényel és nem gyűrődik. A lepedő szélei gumival vannak ellátva, hogy jól illeszkedjen a matrachoz. Max. 25 cm magasságú matrachoz alkalmas. Mi a mikroflanel? A mikroflanelt a szálak nagyobb sűrűsége jellenmzi és ezért tapintásra még kellemesebb, mint a közkedvelt mikroplüss. A rövid és lágy szálak biztosítják a lehető legkényelmesebb alvást és az érzékeny bőrűek számára a legjobb választás, ha ágyneműről vagy lepedőről van szó. Tökéletes melegítő képességének köszönhetően ideális a hideg téli éjszakákra. Röviden, ha megszerette a mikroplüss anyagot, higgye el, hogy a mikroflanellel ágya még kényelmesebb és alvása jobb minőségű lesz.
4,5 109
7295

4Home mikroflanel lepedő szürke, 180 x 200 cm

4Home mikroflanel lepedő szürke, 180 x 200 cm

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásPihe-puha mikroflanel ágylepedő, amelybe egyszerűen beleszeret. A lágy és puha anyag felmelegíti Önt a hideg éjszakákon és ágyát a pihenés legkényelmesebb oázisává varázsolja. A mikroflanel lepedő legnagyobb előnye az egyszerű karbantartás - az anyag gyorsan szárad, vasalást nem igényel és nem gyűrődik. A lepedő szélei gumival vannak ellátva, hogy jól illeszkedjen a matrachoz. Max. 25 cm magasságú matrachoz alkalmas.

Mi a mikroflanel?

A mikroflanelt a szálak nagyobb sűrűsége jellenmzi és ezért tapintásra még kellemesebb, mint a közkedvelt mikroplüss. A rövid és lágy szálak biztosítják a lehető legkényelmesebb alvást és az érzékeny bőrűek számára a legjobb választás, ha ágyneműről vagy lepedőről van szó. Tökéletes melegítő képességének köszönhetően ideális a hideg téli éjszakákra. Röviden, ha megszerette a mikroplüss anyagot, higgye el, hogy a mikroflanellel ágya még kényelmesebb és alvása jobb minőségű lesz.

Ajánlott mosás: 30 °C
Anyag: 100 % poliészter
Az ágy tipusa: standard kétszemélyes ágy
Méret: 180 x 200 cm
Szín: szürke
 207177
Megosztás
a4home

Értékelés

4,5 (109 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja
1 vélemény

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni