LEHETSÉGES FIZETÉSI MÓDOK

Amennyiben Önt áruházunk Ügyfelei között tudhatjuk, úgy két lehetséges fizetési módot kínálunk fel Önnek, amelyek a következők: fizetés átvételkor, fizetés online bankkártyával.

Fizetés átvételkor

Fizetés átvételkor

  • A megrendelt termék értékét átvételkor kell kifizetnie a futárnak. A megrendelt termék és a szállítási díj teljes összegét kifizetheti kézpénzben a postai kézbesítőnek vagy a postai kirendeltségen, amelyet korábban Ön jelölt meg a csomag kiszállítási címeként, illetve kiegyenlítheti a fizetendő összeget a DPD csomagszállító cég kézbesítőjénél is kézpénzben vagy bankkártyával. Az erre a célra kijelölt átvételi pontokon kifizetheti kézpénzben, ha lehetőség van rá, bankkártyával.
Online bankkártyával

Online bankkártyával

  • A megrendelt termék értékének kiegyenlítése online bankkártyával is történhet, de csakis az internetes áruházban való vásárláskor. A következőket fogadjuk el: VISA, VISA Electron, Maestro és MasterCard. Ha a fizetés, különböző okok miatt nem jöhet létre, akkor a megrendelt terméket postai úton küldjük el, melyet Ön átvételkor fizethet ki.
 
action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni