Menu

ELÁLLÁSI JOG

Ha nem elégedett a termékkel, bármiféle indoklás nélkül visszaküldheti. Cseréljük vagy visszatérítjük a termék árát az Ön kívánságainak megfelelően

Szerződéstől való elállás

 • A szerződéstől elállási joggal kizárólag a megrendelő élhet a termék átvételétől 14 napig. Kérjük adja meg telefonszámát, vagy e–mail címét az esetleges problémák gyors megoldásáért.
 • A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében az Ügyfél indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől (termék(ek) átvételétől) számított 14 napon belül, amely azt jelenti, hogy az átvett terméke(ke)t az említett határidőn belül indokolás nélkül visszaadhatja.
 • Az elállási joga gyakorlását online is megteheti az űrlap kitöltésével, amit a "megrendeléseim" menüpontban a megrendelés részleteiben talál. Ha ezt az opciót választja, elküldjük Önnek az elállásról szóló értesítés kézhezvételének igazolását. Kérjük az elállási nyilatkozat megtételét követő 14 napon belül a terméke(ke)t a 4home, a.s., Expandeco - Miroslav Kráľ, Vizpart utca 32, 9225 Dunakiliti címre visszaküldeni. A visszaküldés költsége Önt terheli
 • A terméket a mindkét oldalán kitöltött reklamációs űrlappal együtt, melyet a nyugta alsó részén talál, vagy egy kísérőlevéllel, vagy a kinyomtatott szerződéstől való elállás nyilatkozattal küldje vissza, ahol jelzi a szerződéstől való elállás kezelésének kívánt módját (csere, vételár visszatérítése).
 • A terméket hiánytalanul, sértetlenül, használatlan állapotban, eredeti sértetlen csomagolásban küldje vissza. Ellenkező esetben a Szolgáltató jogosult valamilyen összeget levonni (pl. sérült csomagolás, hiányzó tartozékok, karcolások, szennyezett áruk stb.).
 • A csomagot javasoljuk, hogy Magyar Posta által ajánlott küldeményként, értéknyilvánítással együtt adja fel. A postai feladóvevényt őrizze meg a csomag feladásának igazolása érdekében. Az utánvéttel küldött csomagot nem áll módunkban átvenni.
 • Elérhetőségek:
  panaszbejelentés: +36 1 445 3896
  megrendelői részleg: +36 1 445 3896
  e-mail: rendelesek@4home.hu
 • Az Ügyfél elállási jogát a szerződés megkötésének napja, és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolhatja.
 • Szolgáltató követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából fakadó károk megtérítését.
 • Ha az Ügyfél eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ügyfél elállási nyilatkozatának kézhezvételétől (arról szóló értesüléstől) számított 14 napon belül 4Home visszafizetni, vagy az Ügyfél – választása szerint - a visszaadott termék(ek)ért cserébe másik terméket választhat. (A vételár meghatározásakor a termék(ek) átadása-átvétele alkalmával fizetett ára az irányadó.) A 4Home jogosult a visszatérítést mindaddig visszatartani, amíg vissza nem kapta a terméket, vagy az Ügyfél nem igazolta hitelt érdemlően, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a 4Home a korábbi időpontot veszi figyelembe. Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét, hogy bankkártyás fizetéskor megadott bankszámlára utaljuk vissza a visszáru összeget. Készpénz visszafizetésére nincs lehetőség. A termék(ek) visszaadásával és (azok) vételára visszafizetésével egyidejűleg a visszafizetett összegnek megfelelő számú pont a Bónuszpontjaiból levonásra kerül.
action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni