Hogy a legkényelmesebben tudjon nálunk vásárolni, sütiket használunk. A szolgáltatás használatával elfogadja azok használatát. Sütiket használunk. Szolgáltatásunk használatával elfogadja azok használatát. Értem

Menu
4Home Vásárlás Elállás a szerződéstől

ELÁLLÁSI JOG

 • A szerződéstől ellállási joggal kizárólag a megrendelő élhet a termék átvételétől 14 napig. Kérjük adja meg telefonszámát, vagy e–mail címét az esetleges problémák gyors megoldásáért.
 • A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében az Ügyfél indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől (termék(ek) átvételétől) számított 14 napon belül, amely azt jelenti, hogy az átvett terméke(ke)t az említett határidőn belül indokolás nélkül visszaadhatja. Ilyen esetben az Ügyfél köteles az elállási nyilatkozat megtételét követő 14 napon belül a terméke(ke)t a Szolgáltató részére saját költségén visszaküldeni. Az Ügyfél elállási jogát az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján a Szolgáltató telefonos ügyfélszolgálatán keresztül, vagy e-mailben, illetőleg a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 2. számú mellékletében található nyilatkozat felhasználásával gyakorolhatja, melyet saját fiókjában – megrendeléseim – megnyitás – elállási jog pontban talál.
 • A visszaküldeni kívánt termékeket a következő címre postázzák:
  4home
  Alter Bt.
  Perczel Mór u. 21.
   
   
   
  1155 Budapest
 • KÉRJÜK A TERMÉKET NE UTÁNVÉTTEL KÜLDJE VISSZA, ILYEN CSOMAGOKAT NEM ÁLL MÓDUNKBAN ÁTVENNI.
 • Elérhetőségek:
  panaszbejelentés: +36 1 445 3896
  megrendelői részleg: +36 1 445 3896
  e-mail: rendelesek@4home.hu
 • Az Ügyfél elállási jogát a szerződés megkötésének napja, és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolhatja.
 • Szolgáltató követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából fakadó károk megtérítését.
 • Ha az Ügyfél eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ügyfél elállási nyilatkozatának kézhezvételétől (arról szóló értesüléstől) számított 14 napon belül 4Home visszafizetni, vagy az Ügyfél – választása szerint - a visszaadott termék(ek)ért cserébe másik terméket választhat. (A vételár meghatározásakor a termék(ek) átadása-átvétele alkalmával fizetett ára az irányadó.) A 4Home jogosult a visszatérítést mindaddig visszatartani, amíg vissza nem kapta a terméket, vagy az Ügyfél nem igazolta hitelt érdemlően, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a 4Home a korábbi időpontot veszi figyelembe. Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét, hogy bankkártyás fizetéskor megadott bankszámlára utaljuk vissza a visszáru összeget. Készpénz visszafizetésére nincs lehetőség. A termék(ek) visszaadásával és (azok) vételára visszafizetésével egyidejűleg a visszafizetett összegnek megfelelő számú pont a Bónuszpontjaiból levonásra kerül.
action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni