Miért vásároljon nálunk

Termékek 99%-a raktáron

  • A 5000 m2 területű saját raktárunknak köszönhetően a termékek jelentős része raktáron van. Az összes beérkezett megrendelést a lehető legrövidebb időn belül teljesíthetjük megelégedésük érdekében.

Gyors kézbesítés

  • A megrendelés gyors kézbesítését garantáljuk. Raktáron levő termék 2 munkanapon belül kiszállításra kerül.

15 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes kiszállítás

  • Minden megrendeléshez, melynek értéke minimum 15 000 Ft, ajéndákba kapja tőlünk a kiszállítás díját. Így megtakaríthat akár 1 290 Ft-ot is.

Vásárlás kockázat nélkül

  • Ha bármilyen oknál fogva nem elégedett a termékkel, két héten belül indoklás nélkül visszaküldheti, és mi visszatérítjük a pénzét.

Stabil és megbízható cég: 2004 óta a piacon

  • A 4home, a.s. vállalatnak régi hagyománya van a piacon, így nagy tapasztalattal rendelkezünk abban, amivel foglalkozunk. Bizalommal s nyugalommal vásárolhat tőlünk - ügyfeleink elégedettségének hála több rangos díj tulajdonosai vagyunk.

Teljes körű, széles áruválaszték

  • Széles áruválasztékunkat folyamatosan bővítjük megelégedésük érdekében. Az észrevételeik, igényeik, és megjegyzéseik érdekelnek minket, hogy inspiráció képpen felhasználhassuk a kínálatunk bővítésekor a termékek kiválasztásánál. Kínálatunkban kedvére választanak igényes vásárlóink is, és azok is akik spórolni szeretnének.
  • Lakás textil, ágyneműhuzatok, lakás dekorációk, és konyhai segédeszközök széles kínálata közül válogathat, ugyanúgy mint az elektromos berendezések, kerti, és mühelybe való hasznos felszerelései közt.
action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni