Hogy a legkényelmesebben tudjon nálunk vásárolni, sütiket használunk. A szolgáltatás használatával elfogadja azok használatát. Sütiket használunk. Szolgáltatásunk használatával elfogadja azok használatát. Értem

Menu
4Home Vásárlás Adatvédelmi Tájékoztató

Személyes adatok védelme és feldolgozása

A megrendelés leadásával (írásban, telefonon, faxon, e-mailben, SMS-ben vagy internetes áruházunkban) elfogadja a személyes adatainak kezelését, mely az alábbi jogszabályoknak megfelelően történik: Európai Parlament és a Tanács a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról (GDPR) szóló 2016/679 rendelet (a továbbiakban: rendelet) a 4Home a.s. cég üzleti tevékenységén belül, amelynek székhelye a Hvězdova 1073/33 Praha 4 140 00, azonosítószáma: 27465616, melyet a Prágai Városi Bíróság nyilvántartásba vett és a B 13415 szekció által vezet, amely az Ön személyes adatainak adatkezelőjévé válik (a továbbiakban: adatkezelő).

Személyes adatait a harmadik félnek adhatjuk át, amennyiben ez az adásvételi szerződés jogos érdek alapján feltétlenül szükséges. Ezek lehetnek társaságok és más személyek, akik az áruszállításban részt vesznek, vagy az adás-vételi szerződés alapján kifizetéseket realizálnak. A rendelés sajátosságaitól függően ez lehet például:

  • MAGYAR POSTA ZRT. Székhely: 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6.,
  • GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. Székhely:2351 Alsónémedi, Európa u. 2.

A megrendeléstől függetlenül feldolgozzuk személyes adatait harmadik féltől származó információs, elemzés és marketingrendszerekben is, amelyek feltétlenül szükségesek üzleti tevékenységünkhöz.

Amennyiben harmadik felek jogos érdekükben használnak adatokat, az adatkezelő nem felelős az ilyen feldolgozásért. Ezt a feldolgozást az érintett vállalatok személyes adatok feldolgozásának elvei szabályozzák.

Csak a megrendelés sikeres kiszállításához szükséges személyes adatokat gyűjtjük (a szállítmány kézbesítése érdekében). Ezek az adatok az Ön keresztneve, vezetékneve, címe, e-mail elérhetősége és mobilszáma.

  • A személyes adatait a megkötött szerződésre irányadó megőrzési idő lejártáig kezeljük, és az általánosan kötelező jogszabályok szerinti archiválás céljából szükséges időtartamig, de legfeljebb a kötelező jogszabályok által meghatározott időtartamig.
  • A megrendelés elküldésével (adásvételi szerződés megkötésével) jogos érdek keletkezik az üzleti közlemény érdekében. Az üzleti közleményeket egyszerűen és bármikor visszautasíthatja a leiratkozási hivatkozás alkalmazásával, melyet minden hírlevélben megtalál, vagy az elérhetőségekben található telefonszámon.
  • Az adatkezelő nem jelölt ki adatvédelmi tisztviselőt.
  • Az adatkezelőnek nincs szándékában átadni személyes adatait harmadik országnak (nem EU-tagállamnak) vagy nemzetközi szervezetnek.
  • A rendeletben meghatározott feltételek mellett Önnek joga van arra, hogy az adatkezelőtől hozzáférést kérjen személyes adataihoz, a személyes adatok javításához vagy törléséhez, korlátozza feldolgozását, a személyes adatok feldolgozását kifogásoló jogot és a személyes adatok hozzáféréséhez való jogot. Küldje el ezeket a kéréseket írásban az elérhetőségekben található e-mail címre.
  • Abban az esetben, amennyiben úgy véli, hogy a személyes adatok feldolgozása sérti az Ön személyes adatainak védelmét és a személyes adatok védelemének törvény által meghatározott feltételeit, többek között jogában áll panaszt benyújtani a Nemzeti Adatvédelmi és Infotmációszabadság Hatóságnál.
  • Személyes adatai megadása nem kötelező. A személyes adatok átadása a szerződés megkötéséhez és teljesítéséhez szükséges előfeltétel, és anélkül, hogy személyes adatait megadná, nem lehetséges a szerződés megkötése vagy a szolgáltató általi teljesítés.

Az adatkezelő elérhetőségei

A cookie fájlok

A szolgáltatás javítása érdekében webhelyünk cookie-kat használ. A cookie-k olyan apró fájlok, amelyek tárolják az adatokat a böngészőben, és gyakran használják az egyes felhasználók megkülönböztetésére. Azonban a felhasználó személye ezen információk alapján nem azonosítható.

  • A következő cookie-kat használjuk webhelyünkön: konverzió, követés, remarketing, alapvető, elemző.
  • A remarketing keretében, például az RTB House társasággal működünk együtt, és a körültekintőbb adatvédelmi tájékoztatását itt találja: https://www.rtbhouse.com/privacy/
  • A cookie fájlok használatának beállítása az Ön internetes böngészőjének részét képezi.
action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni