Towee Hearts Booty band textil gumiszalag edzéshez, közepes ellenállású Towee Hearts Booty band textil gumiszalag  edzéshez, közepes ellenállású
 Az edzéshez használható gumiszalag egy ügyes fitnesz eszköz a comb- és karizmok hatékony edzéséhez. Még akkor is, ha első pillantásra nem így tűnik, rendesen megdolgoztat! Csak annyit kell tennie, hogy ráhúzza a karjaira vagy lábaira és az ellenállását felhasználva nehezíti a klasszikus gyakorlatokat, mint például a guggolás vagy a kitörés.   A gumiszalag közepes ellenállású, 15-20 kg-os szakítószilárdsággal.   Az anyag belsejében található csúszásgátló gumicsíkoknak köszönhetően a testmozgás során mindig a helyén marad. A Booty szalagok kellően szélesek, a belsejüket pedig latex borítja, aminek köszönhetően az elasztikus gumi tart. Minden vásárló hozzáférést kap a videóhoz, amely segít nemcsak a fenék izmainak edzésében.
1,0 1
5095

Towee Hearts Booty band textil gumiszalag edzéshez, közepes ellenállású

Újdonság
Towee Hearts Booty band textil gumiszalag  edzéshez, közepes ellenállású Towee Hearts Booty band textil gumiszalag  edzéshez, közepes ellenállású Towee Hearts Booty band textil gumiszalag  edzéshez, közepes ellenállású Towee Hearts Booty band textil gumiszalag  edzéshez, közepes ellenállású

Towee Hearts Booty band textil gumiszalag edzéshez, közepes ellenállású

1 értékelés
5 095 Ft  Áfával
Elérhetőség: 10 és több db van raktáron
Önnél: 2021.04.21 szerda  
A vásárlással kap 117 Kényelempont

LeírásAz edzéshez használható gumiszalag egy ügyes fitnesz eszköz a comb- és karizmok hatékony edzéséhez. Még akkor is, ha első pillantásra nem így tűnik, rendesen megdolgoztat! Csak annyit kell tennie, hogy ráhúzza a karjaira vagy lábaira és az ellenállását felhasználva nehezíti a klasszikus gyakorlatokat, mint például a guggolás vagy a kitörés.
 
A gumiszalag közepes ellenállású, 15-20 kg-os szakítószilárdsággal.
 
Az anyag belsejében található csúszásgátló gumicsíkoknak köszönhetően a testmozgás során mindig a helyén marad. A Booty szalagok kellően szélesek, a belsejüket pedig latex borítja, aminek köszönhetően az elasztikus gumi tart. Minden vásárló hozzáférést kap a videóhoz, amely segít nemcsak a fenék izmainak edzésében.

Anyag: 100 % poliészter
Hosszúság: 74 cm
Szélesség: 8 cm
Szín: fehér
 691846
Megosztás
towee

Értékelés

1,0 (1 értékelés)
0 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni