Menu
Szőtt szőnyeg Juta barna, 120 x 180 cm Szőtt szőnyeg Juta barna, 120 x 180 cm
 Ez az atraktív áron kapható kézzel szőtt szőnyeg az Ön otthonában sem hiányozhat. Jól néz ki, kellemes és gyengéd a bőrhöz, egyszerű a karbantartása és mosógépben mosható. A szövés minden szőnyeget egyedivé tesz. Válasszon a színek közül és találja meg a kedvencét. Alkalmas otthon, vagy a nyaralóban. A szőnyeg mint alátét, vagy futószőnyeg is használható. A szőnyeg tökéletesen illik a csempézett, vagy faburkolatos padlókra is. Egyszerű karbantartása és tartóssága miatt szállodákba, panziókba is alkalmas. A szőnyeg szélei meg vannak erősítve. 
0,0 0
15995

Szőtt szőnyeg Juta barna, 120 x 180 cm

Ingyenes szállítás

Szőtt szőnyeg Juta barna, 120 x 180 cm

Elérhetőség: Elfogyott

Leírás

 Ez az atraktív áron kapható kézzel szőtt szőnyeg az Ön otthonában sem hiányozhat. Jól néz ki, kellemes és gyengéd a bőrhöz, egyszerű a karbantartása és mosógépben mosható. A szövés minden szőnyeget egyedivé tesz. Válasszon a színek közül és találja meg a kedvencét. Alkalmas otthon, vagy a nyaralóban. A szőnyeg mint alátét, vagy futószőnyeg is használható. A szőnyeg tökéletesen illik a csempézett, vagy faburkolatos padlókra is. Egyszerű karbantartása és tartóssága miatt szállodákba, panziókba is alkalmas. A szőnyeg szélei meg vannak erősítve.Anyag: 65 % pamut, 35 % juta
Méret: 120 x 180 cm
Szín: barna
 222404
Megosztás

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni