Soenhle Page Compact digitális konyhai mérleg 300 Slate Soenhle Page Compact digitális konyhai mérleg 300 Slate
 Ha nincs túl sok helye a konyhában, biztosan értékelni fogja a Soehnle Page Compact 300 Slate digitális konyhai mérleget. Ha pedig ráadásul a fekete márvány is megjelenik a konyhájában, akkor ez az érintéses mérleg (2 db érintésérzékelővel) egyértelmű választás lesz az Ön számára. A Page Compact 300 Slate kicsi és kompakt, mégis a mérési skálája akár 5 kg-ig terjed (1 g-os pontossággal). A méreteinek köszönhetően szinte alig foglal helyet, ráadásul fel is akaszthatja (például a konyhapult mögötti falra), hogy mindig kéznél legyen. Még a Page Compact 300 Slate konyhai mérleg általános kis méretei ellenére is a 12 mm-es LCD-kijelzője könnyen olvasható. Paraméterek és tulajdonságok: A mérést követően ez a kijelző automatikusan kikapcsol TARE funkció (az edény súlyának levonása a mérésből) Biztonsági üveg csúszásmentes lábak Gyermekzár az elem fedelén Az elem a csomagolás részét képezi Maximális teherbírás: 5 kg Mérési pontosság: 1 g Váltási lehetőség g/lb között
4,0 2
6845

Soenhle Page Compact digitális konyhai mérleg 300 Slate

Újdonság
Soenhle Page Compact digitális konyhai mérleg 300 Slate Soenhle Page Compact digitális konyhai mérleg 300 Slate Soenhle Page Compact digitális konyhai mérleg 300 Slate Soenhle Page Compact digitális konyhai mérleg 300 Slate Soenhle Page Compact digitális konyhai mérleg 300 Slate Soenhle Page Compact digitális konyhai mérleg 300 Slate

Soenhle Page Compact digitális konyhai mérleg 300 Slate

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásHa nincs túl sok helye a konyhában, biztosan értékelni fogja a Soehnle Page Compact 300 Slate digitális konyhai mérleget. Ha pedig ráadásul a fekete márvány is megjelenik a konyhájában, akkor ez az érintéses mérleg (2 db érintésérzékelővel) egyértelmű választás lesz az Ön számára.
A Page Compact 300 Slate kicsi és kompakt, mégis a mérési skálája akár 5 kg-ig terjed (1 g-os pontossággal). A méreteinek köszönhetően szinte alig foglal helyet, ráadásul fel is akaszthatja (például a konyhapult mögötti falra), hogy mindig kéznél legyen. Még a Page Compact 300 Slate konyhai mérleg általános kis méretei ellenére is a 12 mm-es LCD-kijelzője könnyen olvasható.
Paraméterek és tulajdonságok:
  • A mérést követően ez a kijelző automatikusan kikapcsol
  • TARE funkció (az edény súlyának levonása a mérésből)
  • Biztonsági üveg
  • csúszásmentes lábak
  • Gyermekzár az elem fedelén
  • Az elem a csomagolás részét képezi
  • Maximális teherbírás: 5 kg
  • Mérési pontosság: 1 g
  • Váltási lehetőség g/lb között

Anyag: rozsdamentes acél + üveg
LCD kijelző: igen
Magasság: 23,4 cm
Szélesség: 19,2 cm
Szín: fekete
Tipus: Digitális
 118456
Megosztás
soehnle

Értékelés

4,0 (2 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni