Sencor SWK 38RS vízforraló rózsaszín Sencor SWK 38RS vízforraló rózsaszín
Ismerkedjen meg a játékos színekkel, amelyek felélesztik konyháját. Bemutatjuk a Sencor Pastels márkájú konyhai gépek új színes kollekcióját, ahol a fiatalos design és a kivánló funkciók egyesülnek. Engedje, hogy az otthonában és a konyhában töltött idő vidáman teljen. A Sencor SWK Pastel snem csak jól néz ki, de remek funkcókkal is rendelkezik. Nemhiányozhat pl. a a az extra lágy kivehető és tisztítható filter. A kétoldali vízszintjelző kék megvilágítással mindig pontos mérést garantál. Az Anti-Drip formatervezés cseppenésmentes kiöntő csőrt eredményez. Főbb jellemzői: Kivehető és elmosható extra finom szűrő a szennyeződések és vízkő eltávolítására Kétoldali vízszintjelző megvilágítással Nemesacél fűtőegység Egyszerű fedélnyitó mechanizmus gomb lenyomásával Kényelmesen és biztonságosaA vízforraló fűtőegysége nemes acélból készült és a fűtőszál a vízforraló testébe van rejtve. A központi csatlakozó 360 °-ban forgatható. Hallássérrültek számára is egyszerű kezelhetőség, mivel fény jelzi a készülék működését. A térfogata 1,5 literes, ami elegendő több ital elkészítésére. Háromszoros védelmi rendszer: Védelem a túlhevülés ellen (ha víz nélkül üzemeltetnénk a vízforralót) Automatikus kikapcsolás a talpról történő eltávolításkor Automatikus kikapcsolás a forráspont elérésekor
5,0 1
6490

Sencor SWK 38RS vízforraló rózsaszín

Kiárusítás
Sencor SWK 38RS vízforraló rózsaszín Sencor SWK 38RS vízforraló rózsaszín Sencor SWK 38RS vízforraló rózsaszín Sencor SWK 38RS vízforraló rózsaszín Sencor SWK 38RS vízforraló rózsaszín Sencor SWK 38RS vízforraló rózsaszín Sencor SWK 38RS vízforraló rózsaszín Sencor SWK 38RS vízforraló rózsaszín

Sencor SWK 38RS vízforraló rózsaszín

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásIsmerkedjen meg a játékos színekkel, amelyek felélesztik konyháját. Bemutatjuk a Sencor Pastels márkájú konyhai gépek új színes kollekcióját, ahol a fiatalos design és a kivánló funkciók egyesülnek. Engedje, hogy az otthonában és a konyhában töltött idő vidáman teljen.
 
A Sencor SWK Pastel snem csak jól néz ki, de remek funkcókkal is rendelkezik. Nemhiányozhat pl. a a az extra lágy kivehető és tisztítható filter. A kétoldali vízszintjelző kék megvilágítással mindig pontos mérést garantál. Az Anti-Drip formatervezés cseppenésmentes kiöntő csőrt eredményez.
 
Főbb jellemzői:
  • Kivehető és elmosható extra finom szűrő a szennyeződések és vízkő eltávolítására
  • Kétoldali vízszintjelző megvilágítással
  • Nemesacél fűtőegység
  • Egyszerű fedélnyitó mechanizmus gomb lenyomásával
 
Kényelmesen és biztonságosa
 
A vízforraló fűtőegysége nemes acélból készült és a fűtőszál a vízforraló testébe van rejtve. A központi csatlakozó 360 °-ban forgatható. Hallássérrültek számára is egyszerű kezelhetőség, mivel fény jelzi a készülék működését. A térfogata 1,5 literes, ami elegendő több ital elkészítésére.
 
Háromszoros védelmi rendszer:
    • Védelem a túlhevülés ellen (ha víz nélkül üzemeltetnénk a vízforralót)
    • Automatikus kikapcsolás a talpról történő eltávolításkor
    • Automatikus kikapcsolás a forráspont elérésekor

Paraméterek és specifikáció

Anyag: műanyag
Fogyasztás: 2400 W
Szín: rózsaszín
Térfogat: 1,5 l

Katalógusszám:

 105836
Megosztás
sencor

Értékelés

5,0 (1 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni