Leírás
A házi vágásból és helyi tenyésztőktől származó hús, finom házi pástétomok és kompótok konzervdobozokban tárolhatók rosszabb időkre. A befőttesdobozokat, kiegészítve a választékunkban található fedéllel, kézi mechanikus záróval lehet lezárni. Segítségükkel főzéssel (sterilizálással) nyers, párolt és sült húst lehet tartósítani. A megfelelően konzervált élelmiszerek akár több évig is tárolhatók.
A házi konzerveket kirándulásokon és nyaralásokon is felhasználhatjuk, útközben nem törnek össze és nem romlanak meg. Így nemcsak a húst tárolhatjuk, amely átlátszó üvegben megváltoztathatja a színét, hanem a pástétomot, a leveshez való sűrű mártást és a kedvenc kompótunkat is.
Ez a méret 1 kg hús konzerválásához alkalmas. Ólmozott fémből készült, külső lakkozással és belső fehér epoxi bevonattal. Száraz helyen tárolandó. A konzervdobozok kinyitásához forgó vágómechanizmusú konzervnyitót ajánlunk, amely szép, sima vágást biztosít.
A fedeleket külön is megvásárolhatja.