NAPPAL ÉS ÉJSZAKA redőny, szürke, 97 x 150 cm NAPPAL ÉS ÉJSZAKA redőny, szürke, 97 x 150 cm
 A NAPPAL ÉS ÉJSZAKA redőnyök elegáns megoldást kínálnak privát szférája megőrzésére éjjel és az árnyékolásra nappal. A redőnyök kitűnnek a szövetük prémium minőségével és luxus megjelenésükkel. A redőny két egymást átfedő réteg alapelvével működik, ahol átlátszó és átlátszatlan vízszintes csíkok váltják egymást. Itt az érvényes, hogy minél világosabb a szín, annál több a fény.   A NAPPAL ÉS ÉJSZAKA redőny felszerelése nagyon egyszerű, anélkül, hogy bele kéne fúrni az ablakkeretbe. Egyszerűen felakasztható az ablakszárnyra. A vezérlő mechanizmusában a falba vagy a mennyezetbe történő felszereléshez is vannak nyílások. A láncos mechanizmus segítségével történő vezérlést szükség szerint a redőny bal vagy jobb oldalára is elhelyezheti.   A NAPPAL ÉS ÉJSZAKA termékcsalád szövetei részben átengedik a fényt - így nem teljesen sötétítenek el. Az átlátszó csíkok szélessége 5,5 cm, a teli csíkoké pedig 7,5 cm.
0,0 0
11445

NAPPAL ÉS ÉJSZAKA redőny, szürke, 97 x 150 cm

árengedmény -21%
NAPPAL ÉS ÉJSZAKA redőny, szürke, 97 x 150 cm NAPPAL ÉS ÉJSZAKA redőny, szürke, 97 x 150 cm NAPPAL ÉS ÉJSZAKA redőny, szürke, 97 x 150 cm NAPPAL ÉS ÉJSZAKA redőny, szürke, 97 x 150 cm
Ezen a héten 5 ügyfél vásárolta meg

NAPPAL ÉS ÉJSZAKA redőny, szürke, 97 x 150 cm

Méretváltozatok: 4 méretek
Eredetileg: 14 495 Ft | Kedvezmény: 3 050 Ft 11 445 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 3 db
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 318 Kényelempont

LeírásA NAPPAL ÉS ÉJSZAKA redőnyök elegáns megoldást kínálnak privát szférája megőrzésére éjjel és az árnyékolásra nappal. A redőnyök kitűnnek a szövetük prémium minőségével és luxus megjelenésükkel. A redőny két egymást átfedő réteg alapelvével működik, ahol átlátszó és átlátszatlan vízszintes csíkok váltják egymást. Itt az érvényes, hogy minél világosabb a szín, annál több a fény.
 
A NAPPAL ÉS ÉJSZAKA redőny felszerelése nagyon egyszerű, anélkül, hogy bele kéne fúrni az ablakkeretbe. Egyszerűen felakasztható az ablakszárnyra. A vezérlő mechanizmusában a falba vagy a mennyezetbe történő felszereléshez is vannak nyílások. A láncos mechanizmus segítségével történő vezérlést szükség szerint a redőny bal vagy jobb oldalára is elhelyezheti.
 
A NAPPAL ÉS ÉJSZAKA termékcsalád szövetei részben átengedik a fényt - így nem teljesen sötétítenek el. Az átlátszó csíkok szélessége 5,5 cm, a teli csíkoké pedig 7,5 cm.

Paraméterek és specifikáció

Anyag: 100 % poliészter
Méret: 97 x 150 cm
Szín: szürke

Katalógusszám:

 230904
Megosztás

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni