Menu
Multifunkciós párna Flower, kék Multifunkciós párna Flower, kék
 Ezt a kényelmes és rugalmas párnát használhatjaotthon, vagy az utazásokon is. A párna polisztirénmicro golyós tӧltettel van megtӧltve, ami alkalmazkodik a test alakjához és elhelyezkedéséhez. A párnát formálhatja, megtartja alakját, segít megtartani a test helyes helyzetét. Enyhíti a hát- és nyakizmok terhelését és fájdalmát. Kényelmes üléshez is használhatja, amikor a párna megtámasztja a nyakát, vagy a hátát, térd és boka kӧzé is helyezheti, stb. A multifunkciós párna jól tárolható, alkalmas az utazásokra az autóba és repülőgépbe is, otthonában sokoldalúan használható. Elősegíti az egészséges ülést, tévézés, olvasás, lazítás és pihenésnél is használhatja. A párna egyik oldala kellemesplüssből, másik oldala sima, ruganyos és hűsítő anygból készült.    
4,5 15
4295

Multifunkciós párna Flower, kék

árengedmény -13%

Multifunkciós párna Flower, kék

15 értékelés
Eredetileg: 4 945 Ft | Kedvezmény: 650 Ft 4 295 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 3 db
Önnél: 2019.09.24 kedd  
A vásárlással kap 74 Kényelempont

Leírás

 Ezt a kényelmes és rugalmas párnát használhatja otthon, vagy az utazásokon is. A párna polisztirén micro golyós tӧltettel van megtӧltve, ami alkalmazkodik a test alakjához és elhelyezkedéséhez. A párnát formálhatja, megtartja alakját, segít megtartani a test helyes helyzetét. Enyhíti a hát- és nyakizmok terhelését és fájdalmát. Kényelmes üléshez is használhatja, amikor a párna megtámasztja a nyakát, vagy a hátát, térd és boka kӧzé is helyezheti, stb.

A multifunkciós párna jól tárolható, alkalmas az utazásokra az autóba és repülőgépbe is, otthonában sokoldalúan használható. Elősegíti az egészséges ülést, tévézés, olvasás, lazítás és pihenésnél is használhatja.

A párna egyik oldala kellemes plüssből, másik oldala sima, ruganyos és hűsítő anygból készült.    

Anyag: 100 % poliészter
Átmérő: 33 cm
Magasság: 8 cm
Szín: kék
 353472
Megosztás

Értékelés

4,5 (15 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni