MINI Rainbow Line redőny, ekrü, 62 x 150 cm MINI Rainbow Line redőny, ekrü, 62 x 150 cm
 A MINI redőnyök modern árnyékolási megoldást kínálnak a nap folyamán. Éjjel pedig biztosítják a privát szféra megfelelő szintjét. A redőnyöket többféle színkivitelben kínáljuk.   A RAINBOW redőny felszerelése nagyon egyszerű, anélkül, hogy bele kéne fúrni az ablakkeretbe. Egyszerűen felakasztható az ablakszárnyra. A vezérlő mechanizmusában a falba vagy a mennyezetbe történő felszereléshez is vannak nyílások. A láncos mechanizmus segítségével történő vezérlést szükség szerint a redőny bal vagy jobb oldalára is elhelyezheti.   A RAINBOW termékcsalád szövetei részben átengedik a fényt - így nem teljesen sötétítenek el.
0,0 0
3495

MINI Rainbow Line redőny, ekrü, 62 x 150 cm

árengedmény -20%
MINI Rainbow Line redőny, ekrü, 62 x 150 cm MINI Rainbow Line redőny, ekrü, 62 x 150 cm MINI Rainbow Line redőny, ekrü, 62 x 150 cm
Ezen a héten 6 ügyfél vásárolta meg

MINI Rainbow Line redőny, ekrü, 62 x 150 cm

Eredetileg: 4 345 Ft | Kedvezmény: 850 Ft 3 495 Ft  Áfával
Elérhetőség: 5 db van raktáron
Önnél: 2021.04.21 szerda  
A vásárlással kap 99 Kényelempont

LeírásA MINI redőnyök modern árnyékolási megoldást kínálnak a nap folyamán. Éjjel pedig biztosítják a privát szféra megfelelő szintjét. A redőnyöket többféle színkivitelben kínáljuk.
 
A RAINBOW redőny felszerelése nagyon egyszerű, anélkül, hogy bele kéne fúrni az ablakkeretbe. Egyszerűen felakasztható az ablakszárnyra. A vezérlő mechanizmusában a falba vagy a mennyezetbe történő felszereléshez is vannak nyílások. A láncos mechanizmus segítségével történő vezérlést szükség szerint a redőny bal vagy jobb oldalára is elhelyezheti.
 
A RAINBOW termékcsalád szövetei részben átengedik a fényt - így nem teljesen sötétítenek el.

Anyag: 100 % poliészter
Méret: 62 x 150 cm
Szín: természetes
 231404
Megosztás

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni