Melegvizes palack kötött huzattal, rénszarvasok1 l Melegvizes palack kötött huzattal, rénszarvasok1 l
 A termofor melegvizes palack kiváló és bevált eszköz teste hatékony felmelegítéséhez. Elég csupán forró vizet önteni a palackba és máris élvezheti a kellemes meleget hát-, vese-, ágyéki és nyaki gerinc-, izom-, izületi-, menstruációs vagy megfázási fájdalmakkor, illetve ha csak hideg ágyát szeretné felmelegíteni. A gyermek melegvizes palack alkalmas csecsemőknek is a hasi fájdalmak enyhítésére. A termoforok olyan termozacskók, amelyek lehetővé teszik testhőmérsékletének szabályozását. Kiváló minőségükkel és tökéletes hő- és hidegfelhasználhatóságukkal tűnnek ki. A termofor melegvizes palack huzata háromféle mintázatú kellemes kötött anyagból készült. Képes a meleget 40-50 °C-os hőmérsékleten tartani. Az üveget hideg vízzel is meg lehet tölteni és így felhasználhatja testrészeinek hűtésére is.
4,5 24
3245

Melegvizes palack kötött huzattal, rénszarvasok1 l

Melegvizes palack kötött huzattal, rénszarvasok1 l

24 értékelés
3 245 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 4 db
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 77 Kényelempont

LeírásA termofor melegvizes palack kiváló és bevált eszköz teste hatékony felmelegítéséhez. Elég csupán forró vizet önteni a palackba és máris élvezheti a kellemes meleget hát-, vese-, ágyéki és nyaki gerinc-, izom-, izületi-, menstruációs vagy megfázási fájdalmakkor, illetve ha csak hideg ágyát szeretné felmelegíteni. A gyermek melegvizes palack alkalmas csecsemőknek is a hasi fájdalmak enyhítésére.

A termoforok olyan termozacskók, amelyek lehetővé teszik testhőmérsékletének szabályozását. Kiváló minőségükkel és tökéletes hő- és hidegfelhasználhatóságukkal tűnnek ki. A termofor melegvizes palack huzata háromféle mintázatú kellemes kötött anyagból készült. Képes a meleget 40-50 °C-os hőmérsékleten tartani. Az üveget hideg vízzel is meg lehet tölteni és így felhasználhatja testrészeinek hűtésére is.

Paraméterek és specifikáció

Magasság: 28 cm
Szélesség: 17 cm
Szín: piros
Térfogat: 1 l

Katalógusszám:

 352976
Megosztás

Értékelés

4,5 (24 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni