Luminarc EASY BOX üvegdoboz, 1,22 l Luminarc EASY BOX üvegdoboz, 1,22 l
 A hírneves francia Luminarc márka termékcsaládjába tartozó, Easy Box téglalap alakú üveg élelmiszertartó doboz kiváló partner az ebédekhez az irodában vagy egy jó piknikhez a szabadban.Nemcsak modern kialakításával ejti rabul, hanem újszerű kidolgozású lezárójával is.     Az élelmiszertartó doboz ugyanis csak egy klipsszel záródik.     A BPA-mentes, szilikon tömítéssel ellátott, edzett műanyag fedél tökéletesen lezárja a dobozt, így étele mindig a helyén marad.      Az étel melegítésekor keletkező gőz elvezető szellőzőnyílása el van rejtve a klipsz alatt, ezért csak ki kell nyitnia a dobozt, és minden készen is áll a mikrohullámú sütőben történő melegítéshez.  A doboz kiváló minőségű, erős és tartós üvegből készül, amely ellenáll akár 250 Celsius fokos hőmérsékletnek is, így sütőben sütésre is alkalmas.       A gyártásához a Silium75 üveg új összetételét alkalmazták, amely 85%-ban kizárólag természetes forrásokból származik, ólom- és bórtartalom nélkül.
5,0 11
2895

Luminarc EASY BOX üvegdoboz, 1,22 l

Luminarc EASY BOX üvegdoboz, 1,22 l
Ezen a héten 10 ügyfél vásárolta meg

Luminarc EASY BOX üvegdoboz, 1,22 l

11 értékelés
2 895 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 1 db
Önnél: 2021.04.21 szerda  
A vásárlással kap 75 Kényelempont

LeírásA hírneves francia Luminarc márka termékcsaládjába tartozó, Easy Box téglalap alakú üveg élelmiszertartó doboz kiváló partner az ebédekhez az irodában vagy egy jó piknikhez a szabadban.Nemcsak modern kialakításával ejti rabul, hanem újszerű kidolgozású lezárójával is.     Az élelmiszertartó doboz ugyanis csak egy klipsszel záródik.  
 
A BPA-mentes, szilikon tömítéssel ellátott, edzett műanyag fedél tökéletesen lezárja a dobozt, így étele mindig a helyén marad.      Az étel melegítésekor keletkező gőz elvezető szellőzőnyílása el van rejtve a klipsz alatt, ezért csak ki kell nyitnia a dobozt, és minden készen is áll a mikrohullámú sütőben történő melegítéshez.  A doboz kiváló minőségű, erős és tartós üvegből készül, amely ellenáll akár 250 Celsius fokos hőmérsékletnek is, így sütőben sütésre is alkalmas.    
 
A gyártásához a Silium75 üveg új összetételét alkalmazták, amely 85%-ban kizárólag természetes forrásokból származik, ólom- és bórtartalom nélkül.

Anyag: műanyag + üveg
Felmelegítés a sütőben: igen
Magasság: 7 cm
Mélység: 21 cm
Mikrohullámú sütő: igen
Mosogatógép: igen
Szélesség: 15 cm
Térfogat: 1,22 l
 119334
Megosztás
luminarc

Értékelés

5,0 (11 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni