Menu
Ligne Pure darabszőnyeg Enjoy vonalak szürke, 140 x 200 cm Ligne Pure darabszőnyeg Enjoy vonalak szürke, 140 x 200 cm
Ezek a luxus szőnyegek a belga Ligne Pure gyártótól közismerten a legjobb minőségű alapanyagokból, hagyományos kézimunkával készülnek, válogatott természetes, vagy szintetikus anyagokból. A termékekre jellemző a kreatí mintázat és az elegáns időtálló kivitelezés. A klasszikus egyszerűséget, de a frissítő divatos trendeket is megtalálja kínálatukban. Modern Enjoy darabszőnyeg, amely kézimunkával 100% gyapjúból készült. Decens szürke és bézs mintázattal remekül teljesíti esztétikus feladatát. Rövid szálainak köszönhetően egyszerűen tisztítható és kellemes tapintású is. 
0,0 0
87495

Ligne Pure darabszőnyeg Enjoy vonalak szürke, 140 x 200 cm

Ingyenes szállítás

Ligne Pure darabszőnyeg Enjoy vonalak szürke, 140 x 200 cm

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásEzek a luxus szőnyegek a belga Ligne Pure gyártótól közismerten a legjobb minőségű alapanyagokból, hagyományos kézimunkával készülnek, válogatott természetes, vagy szintetikus anyagokból. A termékekre jellemző a kreatí mintázat és az elegáns időtálló kivitelezés. A klasszikus egyszerűséget, de a frissítő divatos trendeket is megtalálja kínálatukban.
 
Modern Enjoy darabszőnyeg, amely kézimunkával 100% gyapjúból készült. Decens szürke és bézs mintázattal remekül teljesíti esztétikus feladatát. Rövid szálainak köszönhetően egyszerűen tisztítható és kellemes tapintású is. 

Anyag: 100 % gyapjú
Magasság: 0,5 cm
Méret: 140 x 200 cm
Súly: 1400 g/m2
Szín: szürke
 207457
Megosztás
lignepure

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni