Menu
Larsen Puzzle Állatok a világból, 15 darab Larsen Puzzle Állatok a világból, 15 darab
Ismerkedjen meg az Északi-sarkon, Kӧzép-Afrikában, Dél-Amerikában, Ausztráliában, vagy az Antarktiszon élő állatokkal. A puzzle-nak három sora van, felső sorban az Északi-sark, kӧzépső sorban Afrika, és az alsó sorban Dél-Amerika, Antarktisz és Ausztrália. Minden állatka külӧn darabon található, minden sorban ӧt. Larsen oktató puzzle gyermekeknek, amely egyszerre szórakoztat és oktat is. Ideális játék a gyermekek képzelőerejének, memmóriájának és finommotorikájának fejlesztésére. Bekeretezett tábla kivitelezésének kӧszӧnhetően jól ӧsszerakható és tárolható. A klasszikus puzzle-val ellentétben darabjai külӧbӧző alakúak, így az egyes darabok nem cserélhetőek ӧssze. Mindig csak egy darab illik a megfelelő helyre. Az ӧsszerakás megkӧnnyítéseként az egyes darabok metszetei láthatóak a táblán is.  A Larsen puzzle-t Európában gyártják újrahasznosított anyagok felhasználásával, és hosszú hagyományra tekint vissza. Az egyes darabok 2,5 mm vastagságúak.
4,0 2
2095

Larsen Puzzle Állatok a világból, 15 darab

Larsen Puzzle Állatok a világból, 15 darab

Elérhetőség: Elfogyott

Leírás

Ismerkedjen meg az Északi-sarkon, Kӧzép-Afrikában, Dél-Amerikában, Ausztráliában, vagy az Antarktiszon élő állatokkal. A puzzle-nak három sora van, felső sorban az Északi-sark, kӧzépső sorban Afrika, és az alsó sorban Dél-Amerika, Antarktisz és Ausztrália. Minden állatka külӧn darabon található, minden sorban ӧt.

Larsen oktató puzzle gyermekeknek, amely egyszerre szórakoztat és oktat is. Ideális játék a gyermekek képzelőerejének, memmóriájának és finommotorikájának fejlesztésére. Bekeretezett tábla kivitelezésének kӧszӧnhetően jól ӧsszerakható és tárolható. A klasszikus puzzle-val ellentétben darabjai külӧbӧző alakúak, így az egyes darabok nem cserélhetőek ӧssze. Mindig csak egy darab illik a megfelelő helyre. Az ӧsszerakás megkӧnnyítéseként az egyes darabok metszetei láthatóak a táblán is. 

A Larsen puzzle-t Európában gyártják újrahasznosított anyagok felhasználásával, és hosszú hagyományra tekint vissza. Az egyes darabok 2,5 mm vastagságúak.

Magasság: 28,5 cm
Részek száma: 15 db
Szélesség: 36,5 cm
 680599
Megosztás
larsen

Értékelés

4,0 (2 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni