Menu
Kela Jade Kozmetikai tükӧr Kela Jade Kozmetikai tükӧr
 Kozmetikai álló tükӧr a KELA márkától. Egyik oldala hagyományos tükör, másik oldalán 3x nagyítással. Praktikus állványa van, amely 33,5 cm magasságú. Teljes átmérője 20 cm, a tükör átmérője 15 cm. A tükӧr akrillból készült, és a Jadekollekció része. A KELA márkát 1903-ban alapították Németországban, így több mint százéves történetre tekint vissza. Napjainkig sikerült nagyon erős pozíciót elérnie, nemcsak a hazai piacon, hanem világszerte. Háztartási termékei, különösen a fürdőszobai és konyhai kiegészítői közismertek innovatív koncepciójuk, az időtlenformatervezés és a kompromisszumok nélküli, magas minőségük miatt.
4,5 6
8695

Kela Jade Kozmetikai tükӧr

Kela Jade Kozmetikai tükӧr

6 értékelés
8 695 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 2 db
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 205 Kényelempont

LeírásKozmetikai álló tükӧr a KELA márkától. Egyik oldala hagyományos tükör, másik oldalán 3x nagyítással. Praktikus állványa van, amely 33,5 cm magasságú. Teljes átmérője 20 cm, a tükör átmérője 15 cm. A tükӧr akrillból készült, és a Jadekollekció része.

A KELA márkát 1903-ban alapították Németországban, így több mint százéves történetre tekint vissza. Napjainkig sikerült nagyon erős pozíciót elérnie, nemcsak a hazai piacon, hanem világszerte. Háztartási termékei, különösen a fürdőszobai és konyhai kiegészítői közismertek innovatív koncepciójuk, az időtlenformatervezés és a kompromisszumok nélküli, magas minőségük miatt.

Anyag: fém
Magasság: 33,5 cm
Szín: ezüst
 678519
Megosztás
kela

Értékelés

4,5 (6 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni