Menu
Kela Lola kozmetikai tükör Kela Lola kozmetikai tükör
 A KELA márkájú felállítható tükröt egyszerűen imádni fogja. A tükör háromszoros nagyítást biztosít, vitathatatlan előnye pedig a mozgatható állvány, amelyet pontosan úgy állíthat be, ahogyan arra szüksége van. Az állvány átmérője 11,5 cm. Ezenfelül a teljes kerülete mentén fehér LED világítással rendelkezik a jobb láthatóság érdekében. A tükör a Lola termékcsalád tagja.   A KELA márkát 1903-ban alapították Németországban, így több mint százéves történetre tekint vissza. Napjainkig sikerült nagyon erős pozíciót elérnie, nemcsak a hazai piacon, hanem világszerte. Háztartási termékei, különösen a fürdőszobai és konyhai kiegészítői közismertek innovatív koncepciójuk, az időtlen formatervezés és a kompromisszumok nélküli, magas minőségük miatt.   Elem: 4 x AAA 1,5 V, az elemek nem képezik a csomagolás részét.
4,0 4
12445

Kela Lola kozmetikai tükör

Kela Lola kozmetikai tükör

4 értékelés
12 445 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 2 db
Önnél: 2020.12.02 szerda  
A vásárlással kap 285 Kényelempont

LeírásA KELA márkájú felállítható tükröt egyszerűen imádni fogja. A tükör háromszoros nagyítást biztosít, vitathatatlan előnye pedig a mozgatható állvány, amelyet pontosan úgy állíthat be, ahogyan arra szüksége van. Az állvány átmérője 11,5 cm. Ezenfelül a teljes kerülete mentén fehér LED világítással rendelkezik a jobb láthatóság érdekében. A tükör a Lola termékcsalád tagja.
 
A KELA márkát 1903-ban alapították Németországban, így több mint százéves történetre tekint vissza. Napjainkig sikerült nagyon erős pozíciót elérnie, nemcsak a hazai piacon, hanem világszerte. Háztartási termékei, különösen a fürdőszobai és konyhai kiegészítői közismertek innovatív koncepciójuk, az időtlen formatervezés és a kompromisszumok nélküli, magas minőségük miatt.
 
Elem: 4 x AAA 1,5 V, az elemek nem képezik a csomagolás részét.

Anyag: fém
Átmérő: 15 cm
Magasság: 27,5 cm
Szín: ezüst
 678517
Megosztás
kela

Értékelés

4,0 (4 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni