Menu
Gimi Kerekes bevásárlókocsi Tris Floral kék, 56 l Gimi Kerekes bevásárlókocsi Tris Floral kék, 56 l
6kerekű bevásárlótáska, amely kereteacélból és gyantából készült, az 56 literes táskájapedig poliészterből – remek segítség a bevárlásnál. A kereten ellenálló, vízállótáska található , amely madzag ӧsszehúzásával és első része kapoccsal zárható. A táska levehető és mosható. Hátoldalán cipzáros zseb található. A 3 + 3 műanyag kerekes változat lehetővé teszi a gondtalankӧzlekedést a lépcsőkӧn. A bevásártáskán praktikus kampó is található, amellyel kényelmesen a bevásárló kocsi mӧgé akasztható. Sárhányókkalis fel van szerelve – megvédi a táskát a szennyeződésektől. Az ӧsszecsukható acélgyanta kereten puha fogó található.
4,5 21
15245

Gimi Kerekes bevásárlókocsi Tris Floral kék, 56 l

Ingyenes szállítás

Gimi Kerekes bevásárlókocsi Tris Floral kék, 56 l

Elérhetőség: Elfogyott

Leírás

6kerekű bevásárlótáska, amely kerete acélból és gyantából készült, az 56 literes táskájapedig poliészterből – remek segítség a bevárlásnál. A kereten ellenálló, vízálló táska található , amely madzag ӧsszehúzásával és első része kapoccsal zárható. A táska levehető és mosható. Hátoldalán cipzáros zseb található. A 3 + 3 műanyag kerekes változat lehetővé teszi a gondtalan kӧzlekedést a lépcsőkӧn. A bevásártáskán praktikus kampó is található, amellyel kényelmesen a bevásárló kocsi mӧgé akasztható. Sárhányókkalis fel van szerelve – megvédi a táskát a szennyeződésektől. Az ӧsszecsukható acélgyanta kereten puha fogó található.

Magasság: 102 cm
Mélység: 51 cm
Súly: 3,4 kg
Szélesség: 41 cm
Szín: kék
Teherbíróképesség: 30 kg
Térfogat: 56 l
 679269
Megosztás
gimi

Értékelés

4,5 (21 értékelés)
95 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni