Menu
Gélsarok sarkantyúhoz nők számára, 2 db-os készlet Gélsarok sarkantyúhoz nők számára, 2 db-os készlet
Lágyítsa és védje meg sarkát, tegye kellemesebbé és kényelmesebbé a járást. A gélsarok csillapítja a sarokra nehezedő nyomást és az egész lábbeli sarokrészére egyenletesen elosztja azt. Rendszeresen használattal megelőzhető a megdagadt és fáradt láb. A gélsarok belsejében lévő színes gél puha gélből készül, ami enyhíti a sarokcsontot ért nyomást azon a részen, ahol a leggyakrabban alakul ki a sarkantyú és sarokfájdalom. A gélsarok az öntapadó hátoldalának köszönhetően tökéletesen idomul és szilárdan tart a cipőben. Magassága a legmagasabb ponton 18 mm.
4,0 47
2995

Gélsarok sarkantyúhoz nők számára, 2 db-os készlet

Ezen a héten 6 ügyfél vásárolta meg

Gélsarok sarkantyúhoz nők számára, 2 db-os készlet

47 értékelés
2 995 Ft  Áfával
Elérhetőség: Úton van
Önnél: 2020.06.03 szerda  
A vásárlással kap 81 Kényelempont

LeírásLágyítsa és védje meg sarkát, tegye kellemesebbé és kényelmesebbé a járást. A gélsarok csillapítja a sarokra nehezedő nyomást és az egész lábbeli sarokrészére egyenletesen elosztja azt. Rendszeresen használattal megelőzhető a megdagadt és fáradt láb. A gélsarok belsejében lévő színes gél puha gélből készül, ami enyhíti a sarokcsontot ért nyomást azon a részen, ahol a leggyakrabban alakul ki a sarkantyú és sarokfájdalom. A gélsarok az öntapadó hátoldalának köszönhetően tökéletesen idomul és szilárdan tart a cipőben. Magassága a legmagasabb ponton 18 mm.

Szín: rózsaszín
 352289
Megosztás

Értékelés

4,0 (47 értékelés)
91 % ügyfél ajánlja
1 vélemény

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni