Menu
Fiskars Xsharp Fejsze és késélező Fiskars Xsharp Fejsze és késélező
A FiskarsXsharp™ élező a szerszámoskamra felbecsülhetetlen kiegészítője lehet. Könnyen szállítható, és jobb- és balkezesek is használhatják. Az egyszerű kezelési mechanizmussal. A recés kerámia köszörűkő biztosítja az optimálisélességet és ezzel a fejsze vagy a kés hosszú élettartamát. A szerszám alja csúszásmentes, így stabil alapot ad a biztonságos élezéshez. Könnyen szétszedhető és ӧsszerakható, tisztításaegyszerű. A Fiskars Xsharp™ élezővel gond nélkül élezhet. Optimalizálhatja az élezésszӧgét a kések és fejszék számára is.
4,5 28
4995

Fiskars Xsharp Fejsze és késélező

árengedmény -19%

Fiskars Xsharp Fejsze és késélező

28 értékelés
Eredetileg: 6 145 Ft | Kedvezmény: 1 150 Ft 4 995 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 3 db
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 97 Kényelempont

Leírás

A Fiskars Xsharp™ élező a szerszámoskamra felbecsülhetetlen kiegészítője lehet. Könnyen szállítható, és jobb- és balkezesek is használhatják. Az egyszerű kezelési mechanizmussal. A recés kerámia köszörűkő biztosítja az optimális élességet és ezzel a fejsze vagy a kés hosszú élettartamát. A szerszám alja csúszásmentes, így stabil alapot ad a biztonságos élezéshez. Könnyen szétszedhető és ӧsszerakható, tisztítása egyszerű. A Fiskars Xsharp™ élezővel gond nélkül élezhet. Optimalizálhatja az élezés szӧgét a kések és fejszék számára is.

Szín: fekete
 602182
Megosztás
fiskars

Értékelés

4,5 (28 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja
1 vélemény

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni