Domarex memóriahabos gyermekszőnyeg Galaxy, 100 x 150 cm Domarex memóriahabos gyermekszőnyeg Galaxy, 100 x 150 cm
 A Domarex márka legújabb Class kollekciójának egyedi szőnyege lehetővé teszi a belső tér tökéletes finomhangolását. Egyedi megjelenést kölcsönöz a gyerekszobának vagy a nappalinak, ahol gyermeke szívesen tölti szabadidejét.   A szőnyeg ideális a gyerekszobába, gyermekei imádni fogják! A csodálatos megjelenés és a sokoldalúság tökéletes kiegészítőjévé teszi minden gyerekszobának. Az átgondolt minta és a tökéletesen megválasztott vidám és harmonikusan összehangolt színek minden belső teret felelevenítenek.   A Kobere Juming osztály innovatív poliuretán habból készül, alakmemóriával és csúszásmentes alsó réteggel. A választott anyag mezítláb járáskor nagyon kellemes, de játékra és szórakozásra is alkalmas a gyerekekkel a padlón. A szőnyeg nemcsak kellemes és puha tapintású, hanem nagyon jól szigetelő is. A hatékony csúszásgátló alsó réteg garantálja a biztonságot és megakadályozza a csúszást.   Karbantartás: a gyártó kézi mosást javasol, maximum 30 °C-on.
0,0 0
12995

Domarex memóriahabos gyermekszőnyeg Galaxy, 100 x 150 cm

árengedmény -29% Újdonság
Domarex memóriahabos gyermekszőnyeg Galaxy, 100 x 150 cm Domarex memóriahabos gyermekszőnyeg Galaxy, 100 x 150 cm

Domarex memóriahabos gyermekszőnyeg Galaxy, 100 x 150 cm

Eredetileg: 18 195 Ft | Kedvezmény: 5 200 Ft 12 995 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 3 db
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 408 Kényelempont

LeírásA Domarex márka legújabb Class kollekciójának egyedi szőnyege lehetővé teszi a belső tér tökéletes finomhangolását. Egyedi megjelenést kölcsönöz a gyerekszobának vagy a nappalinak, ahol gyermeke szívesen tölti szabadidejét.
 
A szőnyeg ideális a gyerekszobába, gyermekei imádni fogják! A csodálatos megjelenés és a sokoldalúság tökéletes kiegészítőjévé teszi minden gyerekszobának. Az átgondolt minta és a tökéletesen megválasztott vidám és harmonikusan összehangolt színek minden belső teret felelevenítenek.
 
A Kobere Juming osztály innovatív poliuretán habból készül, alakmemóriával és csúszásmentes alsó réteggel. A választott anyag mezítláb járáskor nagyon kellemes, de játékra és szórakozásra is alkalmas a gyerekekkel a padlón. A szőnyeg nemcsak kellemes és puha tapintású, hanem nagyon jól szigetelő is. A hatékony csúszásgátló alsó réteg garantálja a biztonságot és megakadályozza a csúszást.
 
Karbantartás: a gyártó kézi mosást javasol, maximum 30 °C-on.

Paraméterek és specifikáció

A felületi szövet anyaga: 100 % poliészter
A kitöltés anyaga: memóriahab
Ajánlott mosás: kézi
Méretek: 100 x 150 cm
Szín: kék

Katalógusszám:

 232900
Megosztás
domarex

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni