Menu
Comfort gélbetét cipőbe, női, kék Comfort gélbetét cipőbe, női, kék
 Lúdtalp vagy süllyedt lábboltozat keseríti meg mindennapjait? Próbálja ki ezt a speciális cipőbetétet, amely segít az ütések elnyelésében a járás és futás során. Ezáltal kíméli az ízületeket, a csontokat és a lábat, valamint enyhíti a sarok terhelését. A lábfájást is csökkentheti. Ideális mindennapi viselethez, túrázáshoz és sportoláshoz is. Minden típusú cipőben használható.   Univerzális méretben kapható (37-43) és a kívánt méretre vágással is beállítható. A felső oldal kellemes velúr borítással rendelkezik.
5,0 2
2695

Comfort gélbetét cipőbe, női, kék

Comfort gélbetét cipőbe, női, kék

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásLúdtalp vagy süllyedt lábboltozat keseríti meg mindennapjait? Próbálja ki ezt a speciális cipőbetétet, amely segít az ütések elnyelésében a járás és futás során. Ezáltal kíméli az ízületeket, a csontokat és a lábat, valamint enyhíti a sarok terhelését. A lábfájást is csökkentheti. Ideális mindennapi viselethez, túrázáshoz és sportoláshoz is. Minden típusú cipőben használható.
 
Univerzális méretben kapható (37-43) és a kívánt méretre vágással is beállítható. A felső oldal kellemes velúr borítással rendelkezik.

Szín: kék
 681782
Megosztás

Értékelés

5,0 (2 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni