Menu
Banquet Culinaria Red szilikon tepsi Banquet Culinaria Red szilikon tepsi
A Banquet Culinaria Red szilikon tepsi rendkívül ellenálló szilikonból készült (240°C). Nem köti meg az élelmiszerek ízét és szagát, könnyen karbantartható. Mosogatógépben is mosható és használható mikrohullámú sütőben is. A szilikon nagyon népszerű anyag, amely különleges tulajdonságai miatt alkalmazásra talált a konyhában is. Készülnek belőle különféle formák sütéshez, sodrófák, spatulák, cukrász ecsetek, különböző konyhai eszközök és sok más termék. Méretei: 23 x 23 x 4 cm
4,5 17
1995

Banquet Culinaria Red szilikon tepsi

Banquet Culinaria Red szilikon tepsi

Elérhetőség: Elfogyott

Leírás

A Banquet Culinaria Red szilikon tepsi rendkívül ellenálló szilikonból készült (240°C). Nem köti meg az élelmiszerek ízét és szagát, könnyen karbantartható. Mosogatógépben is mosható és használható mikrohullámú sütőben is. A szilikon nagyon népszerű anyag, amely különleges tulajdonságai miatt alkalmazásra talált a konyhában is. Készülnek belőle különféle formák sütéshez, sodrófák, spatulák, cukrász ecsetek, különböző konyhai eszközök és sok más termék.

Méretei: 23 x 23 x 4 cm

Anyag: szillikon
Mikrohullámú sütő: igen
Mosogatógép: igen
Szín: piros
 104208
Megosztás
banquet

Értékelés

4,5 (17 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni