AmeliaHome Bati fürdőszobai kilépő szett, szürke, 2 db, 50 x 80 cm, 40 x 50 cm AmeliaHome Bati fürdőszobai kilépő szett, szürke, 2 db, 50 x 80 cm, 40 x 50 cm
 A Bati kilépőszőnyegek minden fürdőszoba és WC nélkülözhetetlen részévé válnak. Puha, rendkívüli nedvszívó képességű anyagból készülnek, különleges szerkezettel, amely nagyon kellemes tapintású.   Az alján található csúszásmentes rétegnek köszönhetően a szőnyeg nagyon biztonságos és tökéletesen tapad a földhöz, nem gyűrődik fel.   30 °C-on mosógépben is mosható és szárítódobban is szárítható, alacsonyabb hőmérsékleten. Ne vasalja és ne fehérítse. A WC lába számára 20 cm-es hely áll rendelkezésre.
0,0 0
3795

AmeliaHome Bati fürdőszobai kilépő szett, szürke, 2 db, 50 x 80 cm, 40 x 50 cm

AmeliaHome Bati fürdőszobai kilépő szett, szürke, 2 db, 50 x 80 cm, 40 x 50 cm

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásA Bati kilépőszőnyegek minden fürdőszoba és WC nélkülözhetetlen részévé válnak. Puha, rendkívüli nedvszívó képességű anyagból készülnek, különleges szerkezettel, amely nagyon kellemes tapintású.
 
Az alján található csúszásmentes rétegnek köszönhetően a szőnyeg nagyon biztonságos és tökéletesen tapad a földhöz, nem gyűrődik fel.
 
30 °C-on mosógépben is mosható és szárítódobban is szárítható, alacsonyabb hőmérsékleten. Ne vasalja és ne fehérítse. A WC lába számára 20 cm-es hely áll rendelkezésre.

A szettben található darabok száma: 2 db
Ajánlott mosás: 30 °C
Anyag: 100 % poliészter
Méretek: 50 x 80 cm, 40 x 50 cm
Szín: szürke
 231657
Megosztás

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni