4Home törölköző Bamboo Premium sárga, 50 x 100 cm 4Home törölköző Bamboo Premium sárga, 50 x 100 cm
Kényeztesse magát az exkluzív kényelem érzésével, amit a Bamboo Premium termékcsalád extra puha törülközőivel érhet el. Mondjon búcsút a baktériumoknak! A törülköző magas bambuszszál tartalmának (70%) köszönhetően nemcsak igen kíméletes bőréhez, hanem természetes antibakteriális tulajdonsággal is bír, ami megakadályozza a penészedést illetve a baktériumok megjelenését és elszaporodását. A bambuszszál és a lágy pamut megfelelő kombinációja biztosítja a törülköző magas nedvszívó képességét és kiválóan lágy tapintását, ami csak Önt fogja kényeztetni minden nap.A minőségi Bamboo Premium törülközővel kényeztetheti bőrét fürdés vagy zuhanyzás után, ami felér a legfigyelmesebb odaadással. Ezen felül, a vidám telt színválasztásnak valamint a stílusos szegélydíszeknek köszönhetően nagyszerűen finomíthat fürdőszobája első benyomásán. A törülköző egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően hozzáérhet a gyermekek érzékeny bőréhez, illetve allergiás tünetekkel rendelkező felnőttek is használhatják.
4,0 38
1095

4Home törölköző Bamboo Premium sárga, 50 x 100 cm

Kiárusítás
4Home törölköző Bamboo Premium sárga, 50 x 100 cm 4Home törölköző Bamboo Premium sárga, 50 x 100 cm 4Home törölköző Bamboo Premium sárga, 50 x 100 cm 4Home törölköző Bamboo Premium sárga, 50 x 100 cm 4Home törölköző Bamboo Premium sárga, 50 x 100 cm 4Home törölköző Bamboo Premium sárga, 50 x 100 cm 4Home törölköző Bamboo Premium sárga, 50 x 100 cm

4Home törölköző Bamboo Premium sárga, 50 x 100 cm

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásKényeztesse magát az exkluzív kényelem érzésével, amit a Bamboo Premium termékcsalád extra puha törülközőivel érhet el. Mondjon búcsút a baktériumoknak! A törülköző magas bambuszszál tartalmának (70%) köszönhetően nemcsak igen kíméletes bőréhez, hanem természetes antibakteriális tulajdonsággal is bír, ami megakadályozza a penészedést illetve a baktériumok megjelenését és elszaporodását. A bambuszszál és a lágy pamut megfelelő kombinációja biztosítja a törülköző magas nedvszívó képességét és kiválóan lágy tapintását, ami csak Önt fogja kényeztetni minden nap.
A minőségi Bamboo Premium törülközővel kényeztetheti bőrét fürdés vagy zuhanyzás után, ami felér a legfigyelmesebb odaadással. Ezen felül, a vidám telt színválasztásnak valamint a stílusos szegélydíszeknek köszönhetően nagyszerűen finomíthat fürdőszobája első benyomásán. A törülköző egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően hozzáérhet a gyermekek érzékeny bőréhez, illetve allergiás tünetekkel rendelkező felnőttek is használhatják.

Paraméterek és specifikáció

Ajánlott mosás: 60 °C
Anyag: 70 % bambusz, 30 % pamut
Méret: 50 x 100 cm
Súly: 450 g/m2
Szín: sárga

Katalógusszám:

 205898
Megosztás
a4home

Értékelés

4,0 (38 értékelés)
97 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez van 1 kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni