Menu
4Home szilikon kuglóf sütőforma 4Home szilikon kuglóf sütőforma
A 4Home tervezőinek új fejlesztése ez a piros, szilikon kuglóf sütőforma. A hagyományos kuglóf sütőforma élénkpiros színe remekül illik majd minden háziasszony konyhájába. Tapadásmentes belső felülete meggátolja, hogy a frissen sült kuglóf hozzátapadjon. Egy-két perccel később, hogy kivettük a sütőből a formát, lehűl annyira, hogy megfoghassuk és kiboríthassuk a süteményt. A szilikon anyagnak hála, nem kell félnünk, hogy eltörik. Puha, rugalmas és egyben formatartó anyaga lehetővé teszi, hogy szűk helyen tároljuk, majd eredeti formáját visszanyerve, újra használhassuk.Javasoljuk, az első használatot megelőzően kenje ki a formát valamilyen zsiradékkal (vaj, margarin, olaj). Mosógépben is mosható. Anyaga kibírja a -40 °C és a +230 °C közötti hőmérsékletet.
4,0 225
1245

4Home szilikon kuglóf sütőforma

Akció

4Home szilikon kuglóf sütőforma

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásA 4Home tervezőinek új fejlesztése ez a piros, szilikon kuglóf sütőforma. A hagyományos kuglóf sütőforma élénkpiros színe remekül illik majd minden háziasszony konyhájába. Tapadásmentes belső felülete meggátolja, hogy a frissen sült kuglóf hozzátapadjon. Egy-két perccel később, hogy kivettük a sütőből a formát, lehűl annyira, hogy megfoghassuk és kiboríthassuk a süteményt. A szilikon anyagnak hála, nem kell félnünk, hogy eltörik. Puha, rugalmas és egyben formatartó anyaga lehetővé teszi, hogy szűk helyen tároljuk, majd eredeti formáját visszanyerve, újra használhassuk.
Javasoljuk, az első használatot megelőzően kenje ki a formát valamilyen zsiradékkal (vaj, margarin, olaj). Mosógépben is mosható. Anyaga kibírja a -40 °C és a +230 °C közötti hőmérsékletet.

Anyag: szillikon
Átmérő: 23 cm
Magasság: 10 cm
Mosogatógép: igen
Szín: piros
 106184
Megosztás
a4home

Értékelés

4,0 (225 értékelés)
97 % ügyfél ajánlja
1 vélemény

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni