Menu
Zeitgeist 5788/320 ágynemű garnitúra, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm Zeitgeist 5788/320 ágynemű garnitúra, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm
Kényeztesse magát ezzel a – német Zeitgeist márka által tervezett – luxus ágyneműhuzattal. Garantáltan megkapja a kiváló minőségű és elsőrangú anyagot illetve az újra életre keltett, halhatatlannak számító mintákat, amiket a klasszikus ízlés és a jelenlegi divatirányzatok ihlettek. Sohasem lesz idejétmúlt. Ez az ágynemű garnitúra kifejezetten az egyszerű dizájn és a figyelemfelkeltő anyagok szerelmeseinek készült. A klasszikus csíkok és a durvább szövetet megeleveníteni igyekvő kidolgozás kombinációja igen kifinomult külsőt kölcsönöz. Garantáltan hosszan tartó ágynemű garnitúra. A bézs és a fehér időtlen színpárosítása zútulní. s Mindenféle hálószobát, még a szorgalmasan tanuló diákok szobájának hangulatát is felélénkíti.Az ágynemű garnitúra mako-szaténból készült. Az anyag jellegzetes vonásai közé tartozik a puhaság, a simaság és a felületén látható lágy fény. Tökéletes választás egész évre, amikor is nyáron hűvös érzetet ad, télen, pedig, kellemesen melegít. A makoszatén-eljárásnak köszönhetően – ami egy különleges anyagkikészítési folyamat – a pamutszálak megduzzadnak, szakítószilárdságuk fokozódik, színezékfelvevő és -rögzítő képességük is megnő, így az anyag képes lesz hosszútávon szolgálni, ezáltal kényeztetve Önt a kényelem és a luxus érzésével olyan gyakran, amilyen gyakran csak szeretné. Az ágynemű garnitúra cipzárral záródik, ami most igen közkedvelt és kívánatos tulajdonság.Ez az ágynemű garnitúra az új 2016-os őszi/téli kollekcióban szerepel.A csomag 1 db párnahuzatot és 1 db paplanhuzatot tartalmaz. Szárítógépben is szárítható.
4,0 4
15945

Zeitgeist 5788/320 ágynemű garnitúra, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

Ingyenes szállítás

Zeitgeist 5788/320 ágynemű garnitúra, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásKényeztesse magát ezzel a – német Zeitgeist márka által tervezett – luxus ágyneműhuzattal. Garantáltan megkapja a kiváló minőségű és elsőrangú anyagot illetve az újra életre keltett, halhatatlannak számító mintákat, amiket a klasszikus ízlés és a jelenlegi divatirányzatok ihlettek. Sohasem lesz idejétmúlt. Ez az ágynemű garnitúra kifejezetten az egyszerű dizájn és a figyelemfelkeltő anyagok szerelmeseinek készült. A klasszikus csíkok és a durvább szövetet megeleveníteni igyekvő kidolgozás kombinációja igen kifinomult külsőt kölcsönöz. Garantáltan hosszan tartó ágynemű garnitúra. A bézs és a fehér időtlen színpárosítása zútulní. s Mindenféle hálószobát, még a szorgalmasan tanuló diákok szobájának hangulatát is felélénkíti.
 
Az ágynemű garnitúra mako-szaténból készült. Az anyag jellegzetes vonásai közé tartozik a puhaság, a simaság és a felületén látható lágy fény. Tökéletes választás egész évre, amikor is nyáron hűvös érzetet ad, télen, pedig, kellemesen melegít. A makoszatén-eljárásnak köszönhetően – ami egy különleges anyagkikészítési folyamat – a pamutszálak megduzzadnak, szakítószilárdságuk fokozódik, színezékfelvevő és -rögzítő képességük is megnő, így az anyag képes lesz hosszútávon szolgálni, ezáltal kényeztetve Önt a kényelem és a luxus érzésével olyan gyakran, amilyen gyakran csak szeretné. Az ágynemű garnitúra cipzárral záródik, ami most igen közkedvelt és kívánatos tulajdonság.
 
Ez az ágynemű garnitúra az új 2016-os őszi/téli kollekcióban szerepel.
 
A csomag 1 db párnahuzatot és 1 db paplanhuzatot tartalmaz. Szárítógépben is szárítható.

A párna méretei: 70 x 90 cm
A takaró méretei: 140 x 200 cm
Ajánlott mosás: 60 °C
Anyag: 100% pamut szatén
Bezárás: cipzár
Méret: 140 x 200 cm, 70 x 90 cm
Szín: bézs
 205316
Megosztás
zeitgeist

Értékelés

4,0 (4 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni