Valdinox Skandic edény fedővel, 24 cm Valdinox Skandic edény fedővel, 24 cm
 Szeret főzni és kísérletezni a konyhában? Ehhez tökéletes edényekre is szüksége lesz. A főzés iránti szeretethez tervezték a Valdinox Skandic e serpenyőkollekcióját. Az időtlen Valdinox edényeknek köszönhetően a főzés még szórakoztatóbbá válik. Fedezze fel az elkészített ételek csodálatos ízét és illatát és örvendeztesse meg ínyenc vendégeit is!   A Valdinox Skandic edényeket kovácsolt technológiával készítik (egy fejlett technológia az alumínium formázására nagyon magas hőmérsékleten, nagy nyomáson), aminek köszönhetően rendkívül tartósak lesznek és ellenállnak a mechanikai sérüléseknek is. A Valdinox Skandic a magas színvonalú kivitelezés és a nem szokványos formatervezés rövidítése, amelyet az edényekre szokatlan fehér szín jellemez, már első pillantásra is felkeltve az érdeklődést és kíváncsiságot.   Az edények vastag falúak, aminek köszönhetően gyorsan felmelegednek és hosszú időn át megtartják a hőt, biztosítva a hő egyenletes eloszlását, ami megakadályozza az alsó rész deformálódását. Az edények felületét kiváló minőségű, svájci tanúsítvánnyal rendelkező ILAG Basic tapadásmentes felület borítja, amely ellenáll a sérüléseknek és rendkívül könnyen tisztítható.   Puha fogantyúkkal vannak ellátva, amelyek nem melegednek fel, ezáltal védik a kezét az égési sérülésektől. Az egzotikus fára emlékeztető fogantyúk megjelenése, az edények fehér külső felületeivel kombinálva rendkívüli hatást kölcsönöz nekik.   Javasoljuk hozzájuk a fa vagy nejlon konyhai kiegészítők használatát, hogy ne kerüljön sor a tapadásmentes bevonat károsodására.
0,0 0
8695

Valdinox Skandic edény fedővel, 24 cm

Valdinox Skandic edény fedővel, 24 cm

8 695 Ft  Áfával
Elérhetőség: 10 és több db van raktáron
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 226 Kényelempont

LeírásSzeret főzni és kísérletezni a konyhában? Ehhez tökéletes edényekre is szüksége lesz. A főzés iránti szeretethez tervezték a Valdinox Skandic e serpenyőkollekcióját. Az időtlen Valdinox edényeknek köszönhetően a főzés még szórakoztatóbbá válik. Fedezze fel az elkészített ételek csodálatos ízét és illatát és örvendeztesse meg ínyenc vendégeit is!
 
A Valdinox Skandic edényeket kovácsolt technológiával készítik (egy fejlett technológia az alumínium formázására nagyon magas hőmérsékleten, nagy nyomáson), aminek köszönhetően rendkívül tartósak lesznek és ellenállnak a mechanikai sérüléseknek is. A Valdinox Skandic a magas színvonalú kivitelezés és a nem szokványos formatervezés rövidítése, amelyet az edényekre szokatlan fehér szín jellemez, már első pillantásra is felkeltve az érdeklődést és kíváncsiságot.
 
Az edények vastag falúak, aminek köszönhetően gyorsan felmelegednek és hosszú időn át megtartják a hőt, biztosítva a hő egyenletes eloszlását, ami megakadályozza az alsó rész deformálódását. Az edények felületét kiváló minőségű, svájci tanúsítvánnyal rendelkező ILAG Basic tapadásmentes felület borítja, amely ellenáll a sérüléseknek és rendkívül könnyen tisztítható.
 
Puha fogantyúkkal vannak ellátva, amelyek nem melegednek fel, ezáltal védik a kezét az égési sérülésektől. Az egzotikus fára emlékeztető fogantyúk megjelenése, az edények fehér külső felületeivel kombinálva rendkívüli hatást kölcsönöz nekik.
 
Javasoljuk hozzájuk a fa vagy nejlon konyhai kiegészítők használatát, hogy ne kerüljön sor a tapadásmentes bevonat károsodására.

Paraméterek és specifikáció

Anyag: alumínium + üveg
Áram: igen
Átmérő: 24 cm
Gáz: igen
Indukció: igen
Magasság: 12 cm
Mosogatógép: nem
Térfogat: 4,2 l
Üvegkerámia: igen

Katalógusszám:

 119878
Megosztás
valdinox

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni