Menu
Trefl Puzzle Sam, a tűzoltó 4 db Trefl Puzzle Sam, a tűzoltó 4 db
 Minden kisgyermek néha bátor tűzoltó szeretne lenni. Szerezze be gyermekeinek ezt a bátor Sam tűzoltót és barátait ábrázoló puzzle-t. Egyes részei különféle nehézségi fokozatúak, a készletben megtalálható 35, 48, 54 és 70 részből álló kép. A képek ugyanolyan nagyok, csak az egyes részek nagysága változik. Ennek köszönhetően gyermeke fokozatosan edzheti az összpontosító képességét és türelmét a puzzle összerakása során.   A Trefl társaság Európa egyik vezető puzzle-, társasjáték- és játékkártya-gyártója, amely 1985 óta működik. A kínálatában több mint 30 különféle puzzle szerepel, 2-től 6000 darabosig, motívumok széles skálájával, amely magában foglalja a természetes témákat, városokat, emlékműveket, állatokat, de régi mesterek vagy épp korunk művészeinek képeit is. A gyermekeknek szóló tematikák között a lengyel Trafl a régóta közkedvelt, licencköteles termékeket (Micimackó, Disney Hercegnők, Autók, Scooby Doo, Mickey Mouse, Hupikék Törpikék, stb.), de a legújabb, mozivászonról ismert rajzfilmeket is alkalmazza. A Trefl cég termékeit több mint 50 országba exportálják világszerte.
4,5 5
2895

Trefl Puzzle Sam, a tűzoltó 4 db

Trefl Puzzle Sam, a tűzoltó 4 db

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásMinden kisgyermek néha bátor tűzoltó szeretne lenni. Szerezze be gyermekeinek ezt a bátor Sam tűzoltót és barátait ábrázoló puzzle-t. Egyes részei különféle nehézségi fokozatúak, a készletben megtalálható 35, 48, 54 és 70 részből álló kép. A képek ugyanolyan nagyok, csak az egyes részek nagysága változik. Ennek köszönhetően gyermeke fokozatosan edzheti az összpontosító képességét és türelmét a puzzle összerakása során.
 
A Trefl társaság Európa egyik vezető puzzle-, társasjáték- és játékkártya-gyártója, amely 1985 óta működik. A kínálatában több mint 30 különféle puzzle szerepel, 2-től 6000 darabosig, motívumok széles skálájával, amely magában foglalja a természetes témákat, városokat, emlékműveket, állatokat, de régi mesterek vagy épp korunk művészeinek képeit is. A gyermekeknek szóló tematikák között a lengyel Trafl a régóta közkedvelt, licencköteles termékeket (Micimackó, Disney Hercegnők, Autók, Scooby Doo, Mickey Mouse, Hupikék Törpikék, stb.), de a legújabb, mozivászonról ismert rajzfilmeket is alkalmazza. A Trefl cég termékeit több mint 50 országba exportálják világszerte.

A szettben található darabok száma: 4 db
Ajánlott kor ettől: 4 év
Magasság: 20,5 cm
Mese motívum: Sam, a tűzoltó
Szélesség: 28,5 cm
 681890
Megosztás
trefl

Értékelés

4,5 (5 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni