Menu
Trefl Puzzle játékos cica, 4 db Trefl Puzzle játékos cica, 4 db
 Trefl gyermek puzzle játékos kiscicák aranyos motívumával.   Progresszív puzzle különféle nehézségi fokozatokkal - 4 puzzle, 35, 48, 54 és 70 részes, amelyek fokozatosan vezetnek a gyermek összerakó-technikájának fejlesztéséhez és a nehézségi fokozat növeléséhez. A képek ugyanolyan nagyok, csak a részek száma és nagysága változik. A kirakós játék nagyszerűen fejleszti a kézügyességet, növeli a finommotorikát, a megfigyelőképességet és tökéletesen kitölti a szabadidőt. A gyermek puzzle jó választás minden korcsoportba tartozó gyermek számára. Minden egyes kirakott puzzle szétszedhető és ismét összerakható, de az elkészült motívum alá ragasztót helyezve örökös és egyben emlékezetes dekorációt készíthetünk a gyerekszobába.   Hozzávetőleges részhossz: 4 - 2,8 cm.   A Trefl puzzle a helyes választás az igazi szórakozáshoz!
5,0 3
2595

Trefl Puzzle játékos cica, 4 db

árengedmény -20%

Trefl Puzzle játékos cica, 4 db

3 értékelés
Eredetileg: 3 245 Ft | Kedvezmény: 650 Ft 2 595 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 2 db
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 62 Kényelempont

LeírásTrefl gyermek puzzle játékos kiscicák aranyos motívumával.
 
Progresszív puzzle különféle nehézségi fokozatokkal - 4 puzzle, 35, 48, 54 és 70 részes, amelyek fokozatosan vezetnek a gyermek összerakó-technikájának fejlesztéséhez és a nehézségi fokozat növeléséhez. A képek ugyanolyan nagyok, csak a részek száma és nagysága változik. A kirakós játék nagyszerűen fejleszti a kézügyességet, növeli a finommotorikát, a megfigyelőképességet és tökéletesen kitölti a szabadidőt. A gyermek puzzle jó választás minden korcsoportba tartozó gyermek számára. Minden egyes kirakott puzzle szétszedhető és ismét összerakható, de az elkészült motívum alá ragasztót helyezve örökös és egyben emlékezetes dekorációt készíthetünk a gyerekszobába.
 
Hozzávetőleges részhossz: 4 - 2,8 cm.
 
A Trefl puzzle a helyes választás az igazi szórakozáshoz!

A szettben található darabok száma: 4 db
Ajánlott kor ettől: 4 év
Magasság: 20,5 cm
Szélesség: 28,5 cm
 685544
Megosztás
trefl

Értékelés

5,0 (3 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja
1 vélemény

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni