Menu
Trefl hab puzzle Minnie és Daisy, 8 részes, 117 x 60 cm Trefl hab puzzle Minnie és Daisy, 8 részes, 117 x 60 cm
 Ki ne szeretné Mickey Mouse elragadó barátnőjét, Minnie-t és aranyos barátnőjét, Daisy-t? Egy aranyos kiskutyával együtt az Ön kis hercegnőjének is örömöt fog okozni. Az egyes részekből összerakható kocka, alagút autóknak, egy gyönyörű fali dekoráció vagy játszófelület.   A habszőnyeg polietilén habból készül, amely hasonló a vastag szőnyeghez vagy többrétegű mirelonhoz. Puha, lemosható, az egészségre nem káros, könnyen áthelyezhető és összerakható. A lemoshatóságának köszönhetően alátétként is használhatja a színezőkkel vagy gyurmával való játékhoz. A szórakozás végén elegendő, ha nedves ruhával lemossa.   A Trefl társaság Európa egyik vezető puzzle-, társasjáték- és játékkártya-gyártója, amely 1985 óta működik. A kínálatában több mint 30 különféle puzzle szerepel, 2-től 6000 darabosig, motívumok széles skálájával, amely magában foglalja a természetes témákat, városokat, emlékműveket, állatokat, de régi mesterek vagy épp korunk művészeinek képeit is. A gyermekeknek szóló tematikák között a lengyel Trafl a régóta közkedvelt, licencköteles termékeket (Micimackó, Disney Hercegnők, Autók, Scooby Doo, Mickey Mouse, Hupikék Törpikék, stb.), de a legújabb, mozivászonról ismert rajzfilmeket is alkalmazza. A Trefl cég termékeit több mint 50 országba exportálják világszerte.
5,0 2
5445

Trefl hab puzzle Minnie és Daisy, 8 részes, 117 x 60 cm

Trefl hab puzzle Minnie és Daisy, 8 részes, 117 x 60 cm

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásKi ne szeretné Mickey Mouse elragadó barátnőjét, Minnie-t és aranyos barátnőjét, Daisy-t? Egy aranyos kiskutyával együtt az Ön kis hercegnőjének is örömöt fog okozni. Az egyes részekből összerakható kocka, alagút autóknak, egy gyönyörű fali dekoráció vagy játszófelület.
 
A habszőnyeg polietilén habból készül, amely hasonló a vastag szőnyeghez vagy többrétegű mirelonhoz. Puha, lemosható, az egészségre nem káros, könnyen áthelyezhető és összerakható. A lemoshatóságának köszönhetően alátétként is használhatja a színezőkkel vagy gyurmával való játékhoz. A szórakozás végén elegendő, ha nedves ruhával lemossa.
 
A Trefl társaság Európa egyik vezető puzzle-, társasjáték- és játékkártya-gyártója, amely 1985 óta működik. A kínálatában több mint 30 különféle puzzle szerepel, 2-től 6000 darabosig, motívumok széles skálájával, amely magában foglalja a természetes témákat, városokat, emlékműveket, állatokat, de régi mesterek vagy épp korunk művészeinek képeit is. A gyermekeknek szóló tematikák között a lengyel Trafl a régóta közkedvelt, licencköteles termékeket (Micimackó, Disney Hercegnők, Autók, Scooby Doo, Mickey Mouse, Hupikék Törpikék, stb.), de a legújabb, mozivászonról ismert rajzfilmeket is alkalmazza. A Trefl cég termékeit több mint 50 országba exportálják világszerte.

Ajánlott kor ettől: 2 év
Magasság: 1,5 cm
Mélység: 60 cm
Mese motívum: Minnie egér
Részek száma: 8 db
Szélesség: 117 cm
 681885
Megosztás
trefl

Értékelés

5,0 (2 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni