Menu
Tescoma Purity frissen tartó doboz, hűtőbe, parmezán tárolására Tescoma Purity frissen tartó doboz, hűtőbe, parmezán tárolására
A modern tároló dobozok kitűnő megoldást jelentenek a reszelt parmezán könnyű szervírozásához és a hűtőben való, higiénikus tárolásához. Adagolóval ellátott- kis és nagy adagok adagolására. Fedele a könnyű feltöltés érdekében eltávolítható. A legkiválóbb minőségű, az egészségügy és gyógyszeripar számára kifejlesztett műanyagból készült.Anyaga semleges, nem befolyásolja a parmezán minőségét, annak hosszan tartó tárolása esetén sem. A dobozok úgy lettek kialakítva, hogy egymásba helyezhetőek legyenek, így egyszerűbben tárolhatja őket. Sok helyet spórolhat a hűtőszekrényben is. A dobozok praktikus csattal rendelkeznek, ami a könnyű nyitást és zárást garantálja. 
3,5 10
2495

Tescoma Purity frissen tartó doboz, hűtőbe, parmezán tárolására

Ezt a terméket jelenleg 5 vásárló nézi

Tescoma Purity frissen tartó doboz, hűtőbe, parmezán tárolására

10 értékelés
2 495 Ft  Áfával Számíthat ránk.
Szállítóink kézbesítenek.
Elérhetőség: Raktáron
Önnél: 2020.06.01 hétfő  
A vásárlással kap 70 Kényelempont

Leírás

A modern tároló dobozok kitűnő megoldást jelentenek a reszelt parmezán könnyű szervírozásához és a hűtőben való, higiénikus tárolásához. Adagolóval ellátott- kis és nagy adagok adagolására. Fedele a könnyű feltöltés érdekében eltávolítható.

A legkiválóbb minőségű, az egészségügy és gyógyszeripar számára kifejlesztett műanyagból készült.Anyaga semleges, nem befolyásolja a parmezán minőségét, annak hosszan tartó tárolása esetén sem.

A dobozok úgy lettek kialakítva, hogy egymásba helyezhetőek legyenek, így egyszerűbben tárolhatja őket. Sok helyet spórolhat a hűtőszekrényben is. A dobozok praktikus csattal rendelkeznek, ami a könnyű nyitást és zárást garantálja.Anyag: műanyag
Hosszúság: 7 cm
Magasság: 11 cm
Mosogatógép: igen
Szélesség: 8 cm
 105456
Megosztás
tescoma

Értékelés

3,5 (10 értékelés)
90 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni