Menu
Tescoma Purity Egészséges tároló hűtőbe, 10 tojás Tescoma Purity Egészséges tároló hűtőbe, 10 tojás
 A modern konyhai tároló kiválóan alkalmas friss tojások higiénikus tárolására a hűtőszekrényben. A tároló dátum kijelzővel van ellátva, beállítható rajta a hónap és a megtojás napja, valamint szellőzőnyílásokkal és egy adapterrel a kis és nagy tojások biztonságos tárolásához és szállításához. A tárolók csúcsminőségű műanyagból készülnek az egészségügy és a gyógyszerészet számára. Az alkalmazott anyag semleges, hosszútávú tárolás esetén sem befolyásolja az élelmiszer minőségét. A tároló a praktikus zárószárnyaknak köszönhetően könnyen nyitható és zárható, a tartalék szárnyak a csomagolás részei. A tároló tálcája mosogatógépben mosható, a többi részt (a fedelet a dátum kijelzővel és a rugalmas adaptert) mosogatógépben ne mossa. 3 év garancia.
4,0 11
4195

Tescoma Purity Egészséges tároló hűtőbe, 10 tojás

Tescoma Purity Egészséges tároló hűtőbe, 10 tojás

11 értékelés
4 195 Ft  Áfával Számíthat ránk.
Szállítóink kézbesítenek.
Elérhetőség: Raktáron
Önnél: 2020.04.13 hétfő  
A vásárlással kap 130 Kényelempont

LeírásA modern konyhai tároló kiválóan alkalmas friss tojások higiénikus tárolására a hűtőszekrényben. A tároló dátum kijelzővel van ellátva, beállítható rajta a hónap és a megtojás napja, valamint szellőzőnyílásokkal és egy adapterrel a kis és nagy tojások biztonságos tárolásához és szállításához.

A tárolók csúcsminőségű műanyagból készülnek az egészségügy és a gyógyszerészet számára. Az alkalmazott anyag semleges, hosszútávú tárolás esetén sem befolyásolja az élelmiszer minőségét.

A tároló a praktikus zárószárnyaknak köszönhetően könnyen nyitható és zárható, a tartalék szárnyak a csomagolás részei. A tároló tálcája mosogatógépben mosható, a többi részt (a fedelet a dátum kijelzővel és a rugalmas adaptert) mosogatógépben ne mossa. 3 év garancia.

Anyag: műanyag
Szín: fehér
 105404
Megosztás
tescoma

Értékelés

4,0 (11 értékelés)
90 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni