Menu
Orion Tároló marinírozáshoz 1,8 l Orion Tároló marinírozáshoz 1,8 l
Ez a marinírozásra szolgáló tároló nagy segítség lesz a különböző kolbászok, sajtok és húsok előkészítésére pl. grillezés előtt. A rugós fedélnek köszönhetően az élelmiszerek le lesznek nyomva a tároló alsó részére. Csökkentheti a felhasznált olaj és pác mennyiségét és az ízek így jobban átjárják az élelmiszereket. A tároló csökkenti az élelmiszerekhez bejutó levegő mennyiségét, így hosszabb ideig tárolhatóak lesznek. A fedélen 4 kapocs található, amellyel szorosan lezárhatja, így szállításra is alkalmas.
4,0 75
3645

Orion Tároló marinírozáshoz 1,8 l

Orion Tároló marinírozáshoz 1,8 l

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásEz a marinírozásra szolgáló tároló nagy segítség lesz a különböző kolbászok, sajtok és húsok előkészítésére pl. grillezés előtt. A rugós fedélnek köszönhetően az élelmiszerek le lesznek nyomva a tároló alsó részére. Csökkentheti a felhasznált olaj és pác mennyiségét és az ízek így jobban átjárják az élelmiszereket. A tároló csökkenti az élelmiszerekhez bejutó levegő mennyiségét, így hosszabb ideig tárolhatóak lesznek. A fedélen 4 kapocs található, amellyel szorosan lezárhatja, így szállításra is alkalmas.

Anyag: rozsdamentes acél + műanyag
Átmérő: 16 cm
Magasság: 16,5 cm
Mosogatógép: nem
Térfogat: 1,8 l
 124651
Megosztás
orion

Értékelés

4,0 (75 értékelés)
98 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni