Az adatvédelem alapelvei a 4home.hu-n

Az adatvédelem alapelvei a 4home.hu-n. A weboldalon tanúsított viselkedése alapján sütiket (cookie-kat) használunk a tartalom személyre szabására, valamint a releváns ajánlatok és termékek megjelenítésére. Az „Értem” gombra kattintva elfogadja a cookie-k használatát, hogy célzott hirdetéseket jelenítsen meg a hirdetési hálózaton más webhelyekről. Az Adatvédelmi beállításokban bármikor részletesen beállíthatja a perszonalizációt és a célzott hirdetéseket.

Steba SV 60 sous vide Steba SV 60 sous vide
  Sous-vide univerzális főzőlap, egyszerű és sokoldalú készülék, amelyet a professzionális gasztronómiában használnak. A víz hőmérsékletének pontos ellenőrzése tökéletes eredményt biztosít az ételek elkészítése során. A vákuumban való főzés lehetővé teszi az ételek elkészítését anélkül, hogy elveszítenék a húsban, zöldségben, halban és egyéb összetevőkben tartalmazott gazdag ízvilágot. Az ételkészítés egyetlen más módszere sem teszi lehetővé az ilyen kíméletes kezelést, mint a Sous-vide, amely az étel minden ízét egyszerre megőrzi.   Tulajdonságok:   vízálló az IPX7 szerint 4 automatikus program 3 kijelző, amely mutatja a hevítést, a főzést és a főzés végét 20 liter vizet melegít fel körülbelül 45 perc alatt akár 56 °C-os hőmérsékletre az eltérés maximum 0,1 °C Vízkeringetés: 8,0 l/min a megvilágított LCD-kijelző megjeleníti a következőket: aktuális hőmérséklet időzítő (akár 99 órára) pontos elektronikus hőmérséklet-szabályozás 25 és 90 °C között mobil használat, helytakarékos és könnyen használható bármilyen edényhez használható, amely legalább 15 cm mély egyszerűen tisztítható
0,0 0
88395

Steba SV 60 sous vide

Ingyenes szállítás
Steba SV 60 sous vide Steba SV 60 sous vide Steba SV 60 sous vide Steba SV 60 sous vide Steba SV 60 sous vide

Steba SV 60 sous vide

88 395 Ft  Áfával
Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 88 395 Ft
Elérhetőség: Megrendelésre
A vásárlással kap 2988 Kényelempont

Leírás





Sous-vide univerzális főzőlap, egyszerű és sokoldalú készülék, amelyet a professzionális gasztronómiában használnak. A víz hőmérsékletének pontos ellenőrzése tökéletes eredményt biztosít az ételek elkészítése során. A vákuumban való főzés lehetővé teszi az ételek elkészítését anélkül, hogy elveszítenék a húsban, zöldségben, halban és egyéb összetevőkben tartalmazott gazdag ízvilágot. Az ételkészítés egyetlen más módszere sem teszi lehetővé az ilyen kíméletes kezelést, mint a Sous-vide, amely az étel minden ízét egyszerre megőrzi.
 
Tulajdonságok:
 
  • vízálló az IPX7 szerint
  • 4 automatikus program
  • 3 kijelző, amely mutatja a hevítést, a főzést és a főzés végét
  • 20 liter vizet melegít fel körülbelül 45 perc alatt akár 56 °C-os hőmérsékletre
  • az eltérés maximum 0,1 °C
  • Vízkeringetés: 8,0 l/min
  • a megvilágított LCD-kijelző megjeleníti a következőket:
    • aktuális hőmérséklet
    • időzítő (akár 99 órára)
  • pontos elektronikus hőmérséklet-szabályozás 25 és 90 °C között
  • mobil használat, helytakarékos és könnyen használható
  • bármilyen edényhez használható, amely legalább 15 cm mély
  • egyszerűen tisztítható

Paraméterek és specifikáció

Fogyasztás: 1200 W
Magasság: 35 cm
Mélység: 9,5 cm
Súly: 0,9 kg
Szélesség: 6 cm

Katalógusszám:

 120317

Mellékelt dokumentumok:

STEBA-SV60-cz,sk,pl,hu,si.pdf

Megosztás
steba

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni