Menu
SodaStream Palack Fuse 3Pack 1 l, fekete SodaStream Palack Fuse 3Pack 1 l, fekete
 Egyszerű, mégis elegáns, Fuse típusú palackokból álló készlet szódavíz-készítőkhöz. Vonzó formatervezés egyszerű fekete színben, amely örömmel tölti el az étkezőasztalon a barátokat és a családot egyaránt. Házi szódavíz a nem túl praktikus műanyag palackok hazahordása helyett.   Tulajdonságok: Italospalack a SodaStream szódavíz-készítőkhöz Új, elegáns palackforma, amelyet Yves Béhar, világhíres tervező tervezett Az egészségre ártalmatlan, BPA-mentes műanyagból készült Újratöltéshez tervezett, nyomásálló palack A palack térfogata: 1 liter   A Fuse típusú palack a következő típusú SodaStream szódavíz-készítő modellekkel együtt használható: Source, Play, Spirit, Power. Ne mossa el mosogatógépben vagy 50 °C feletti vízzel.   A palack anyagának képesnek kell lennie arra, hogy néhány évig a házi szódavíz-készítőben történő használata során ismételten és hosszú ideig ellenálljon a patronból származó CO2-gáz nyomásának. Az anyag, amelyből a palack készül, ennek következtében elhasználódik és öregszik. Annak érdekében, hogy maximálisan figyelembe vegyük az Ön biztonságát, minden egyes palackon feltüntetésre került a lejárati ideje, amelyet közvetlenül a palackra nyomtatva talál. SOHA ne használja az ilyen dátum lejártát követően a palackot a házi szódavíz-készítőben, a palackot pedig cserélje ki újra, amely megbízhatóan fogja Önt szolgálni további néhány évig.
0,0 0
5795

SodaStream Palack Fuse 3Pack 1 l, fekete

SodaStream Palack Fuse 3Pack 1 l, fekete

5 795 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron
Önnél: 2020.09.29 kedd  
A vásárlással kap 110 Kényelempont

LeírásEgyszerű, mégis elegáns, Fuse típusú palackokból álló készlet szódavíz-készítőkhöz. Vonzó formatervezés egyszerű fekete színben, amely örömmel tölti el az étkezőasztalon a barátokat és a családot egyaránt. Házi szódavíz a nem túl praktikus műanyag palackok hazahordása helyett.
 
Tulajdonságok:
  • Italospalack a SodaStream szódavíz-készítőkhöz
  • Új, elegáns palackforma, amelyet Yves Béhar, világhíres tervező tervezett
  • Az egészségre ártalmatlan, BPA-mentes műanyagból készült
  • Újratöltéshez tervezett, nyomásálló palack
  • A palack térfogata: 1 liter
 
A Fuse típusú palack a következő típusú SodaStream szódavíz-készítő modellekkel együtt használható: Source, Play, Spirit, Power. Ne mossa el mosogatógépben vagy 50 °C feletti vízzel.
 
A palack anyagának képesnek kell lennie arra, hogy néhány évig a házi szódavíz-készítőben történő használata során ismételten és hosszú ideig ellenálljon a patronból származó CO2-gáz nyomásának. Az anyag, amelyből a palack készül, ennek következtében elhasználódik és öregszik. Annak érdekében, hogy maximálisan figyelembe vegyük az Ön biztonságát, minden egyes palackon feltüntetésre került a lejárati ideje, amelyet közvetlenül a palackra nyomtatva talál. SOHA ne használja az ilyen dátum lejártát követően a palackot a házi szódavíz-készítőben, a palackot pedig cserélje ki újra, amely megbízhatóan fogja Önt szolgálni további néhány évig.

A szettben található darabok száma: 3 db
Anyag: műanyag
Mosogatógép: nem
Szín: fekete
Térfogat: 1 l
 115572
Megosztás
sodastream

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni