Sixtol Vulcan aromadiffúzor, fehér fa, 350 ml Sixtol Vulcan aromadiffúzor, fehér fa, 350 ml
 A Vulcan dizájner elektromos aromadiffúzor minden háztartásban jól jön a levegő párásítására. Teremtsen otthonában nyugodt és kellemes hangulatot. A diffúzor alkalmas aromaterápiára, színterápiára (fényterápiára), a kialakításának köszönhetően pedig ez az eszköz stílusos lakberendezési kiegészítő is egyben.   A vizet finom vízgőzzé alakítja. Ha néhány csepp illóolajat ad a vízhez, az elektromos aromadiffúzor az ultrahang hatására finom mikrorészecskékké bomlasztja, amelyek az egész lakást körbeillatozzák.   Műszaki paraméterek:   Üzemi feszültség: DC 24 V/0,5 A / 110-250 V 50/60 Hz Ultrahangos frekvencia: 2,4 MHz Párolgási sebesség: 45-60 ml/óra Hatókör: 12 - 20 m2 Zajszint: < 35 dB Anyaga: PP, ABS A diffúzor működése: 1H, 3H, 6H, ON folyamatos működés   A csomagolás tartalma:   1 db diffúzor 1 db víztartály 1 db hálózati adapter   Alkalmazás: Távolítsa el a diffúzor fedelét. Csatlakoztassa a tápegység csatlakozóját az alap aljára. Ellenőrizze, hogy a tápkábel ki van-e húzva az aljzatból. Öntsön vizet a tartályba a maximális szint vonaláig egy mérőpohár segítségével. Néhány csepp illóolajat is csepegtethet a vízbe, kb. 2-3 cseppet 100 ml-enként. Illessze vissza a diffúzor fedelét és dugja be a konnektorba. A MIST gomb lenyomásával kiválaszthatja a diffúzor működési idejét (1H, 3H, 6H, ON folyamatos működés), a MIST gomb hosszabb lenyomva tartásával pedig a gőzintenzitást választhatja ki. A diffúzor kikapcsolásához nyomja meg ötször a MIST gombot. A LIGHT gombbal kiválaszthatja a világítás színét. Indítsa el a diffúzort (az első beindításkor a gőz előállítása körülbelül 3-10 percet vehet igénybe).     Figyelmeztetés: Aromaként kizárólag természetes esszenciákat használjon, más vegyi anyagok nélkül. Ne öntsön forró vagy ásványvizet a készülékbe!
4,5 140
8295

Sixtol Vulcan aromadiffúzor, fehér fa, 350 ml

árengedmény -5%
Sixtol Vulcan aromadiffúzor, fehér fa, 350 ml Sixtol Vulcan aromadiffúzor, fehér fa, 350 ml
Ezen a héten 85 ügyfél vásárolta meg

Sixtol Vulcan aromadiffúzor, fehér fa, 350 ml

140 értékelés
Eredetileg: 8 695 Ft | Kedvezmény: 400 Ft 8 295 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 20 db és több
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 180 Kényelempont

LeírásA Vulcan dizájner elektromos aromadiffúzor minden háztartásban jól jön a levegő párásítására. Teremtsen otthonában nyugodt és kellemes hangulatot. A diffúzor alkalmas aromaterápiára, színterápiára (fényterápiára), a kialakításának köszönhetően pedig ez az eszköz stílusos lakberendezési kiegészítő is egyben.
 
A vizet finom vízgőzzé alakítja. Ha néhány csepp illóolajat ad a vízhez, az elektromos aromadiffúzor az ultrahang hatására finom mikrorészecskékké bomlasztja, amelyek az egész lakást körbeillatozzák.
 
Műszaki paraméterek:
 
  • Üzemi feszültség: DC 24 V/0,5 A / 110-250 V 50/60 Hz
  • Ultrahangos frekvencia: 2,4 MHz
  • Párolgási sebesség: 45-60 ml/óra
  • Hatókör: 12 - 20 m2
  • Zajszint: < 35 dB
  • Anyaga: PP, ABS
  • A diffúzor működése: 1H, 3H, 6H, ON folyamatos működés
 
A csomagolás tartalma:
 
  • 1 db diffúzor
  • 1 db víztartály
  • 1 db hálózati adapter
 
Alkalmazás:
Távolítsa el a diffúzor fedelét. Csatlakoztassa a tápegység csatlakozóját az alap aljára. Ellenőrizze, hogy a tápkábel ki van-e húzva az aljzatból. Öntsön vizet a tartályba a maximális szint vonaláig egy mérőpohár segítségével. Néhány csepp illóolajat is csepegtethet a vízbe, kb. 2-3 cseppet 100 ml-enként. Illessze vissza a diffúzor fedelét és dugja be a konnektorba.
A MIST gomb lenyomásával kiválaszthatja a diffúzor működési idejét (1H, 3H, 6H, ON folyamatos működés), a MIST gomb hosszabb lenyomva tartásával pedig a gőzintenzitást választhatja ki.
A diffúzor kikapcsolásához nyomja meg ötször a MIST gombot.
A LIGHT gombbal kiválaszthatja a világítás színét.
Indítsa el a diffúzort (az első beindításkor a gőz előállítása körülbelül 3-10 percet vehet igénybe).
 
 
Figyelmeztetés:
Aromaként kizárólag természetes esszenciákat használjon, más vegyi anyagok nélkül.
Ne öntsön forró vagy ásványvizet a készülékbe!

A tápkábel hossza: 1,5 m
Átmérő: 16,7 cm
Magasság: 22 cm
Szín: fehér
Térfogat: 350 ml
 690013
Megosztás
sixtol

Értékelés

4,5 (140 értékelés)
97 % ügyfél ajánlja
1 vélemény

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni