Menu
Sharks Flexi kerti locsoló, zöld Sharks Flexi kerti locsoló, zöld
Forgó kerti flexi GT22M locsolócsõ, mely hasznos kellék kertjének karbantartásához.Varázsa standard hosszának háromszoros meghosszabbításábanrejlik attól függõen, hogy milyen nyomású a csõbõl áramló víz, melyhez csatlakoztatták. A locsolócsõt nem csak a kertben, de egyéb tevékenységek közben is kihasználhatja, mint pl. a járda tisztítása, vakolat, ablak mosás, vagy kocsimosás. A locsolócsõ magas minõségû, ellenálló poliészterbõl, és duplarétegû polimerekbõl készült, mely ellenáll a károsodással szemben. A flexi locsolócsõhöz tartoznak érdekes tartozékok is mint a: praktikus gyorscsatlakozók, redukálás, vagy hét spriccelési fokozat. Méret: eredeti hossz: 7,5 m használati hossz: až 22,5 m csõ belsõ átmérõje: 6 mm csõ külsõ átmérõje: 9,5 mm
4,0 22
7495

Sharks Flexi kerti locsoló, zöld

Sharks Flexi kerti locsoló, zöld

Elérhetőség: Elfogyott

Leírás

Forgó kerti flexi GT22M locsolócsõ, mely hasznos kellék kertjének karbantartásához.Varázsa standard hosszának háromszoros meghosszabbításábanrejlik attól függõen, hogy milyen nyomású a csõbõl áramló víz, melyhez csatlakoztatták. A locsolócsõt nem csak a kertben, de egyéb tevékenységek közben is kihasználhatja, mint pl. a járda tisztítása, vakolat, ablak mosás, vagy kocsimosás.

A locsolócsõ magas minõségû, ellenálló poliészterbõl, és duplarétegû polimerekbõl készült, mely ellenáll a károsodással szemben. A flexi locsolócsõhöz tartoznak érdekes tartozékok is mint a: praktikus gyorscsatlakozók, redukálás, vagy hét spriccelési fokozat.

Méret:

  • eredeti hossz: 7,5 m

  • használati hossz: až 22,5 m

  • csõ belsõ átmérõje: 6 mm

  • csõ külsõ átmérõje: 9,5 mm

Anyag: poliészter
Súly: 0,5 kg
Szín: zöld
 677264
Megosztás
sharks

Értékelés

4,0 (22 értékelés)
90 % ügyfél ajánlja
1 vélemény

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni