Menu
Sencor SVC 9031RD robot porszívó Sencor SVC 9031RD robot porszívó
Ideális segédeszköz szőnyegek, hajópadló, parketta, linóleum, csempe és hasonló felületek tajarításához. A porszívó továbbá UV lámpával van felszerelve, mely a baktériumok eltűntetéséről gondoskodik, ezért ideális allergiákban szenvedőknek illetve kiskedvenc tulajdonosoknak is. Az ütközést megelőző érzékelő védi a készüléket a károsodástól, valamint akár 2 cm magasságú köszöbön is áthaladhat. A Sencor SVC 9031RD robot porszívó 3 darab rotációs kefével rendelkezik, melyek tökéletes takarítást biztosítanak. Két gyorsasági fokozatot állíthat be a készüléken: egyet a gyors takarítás érdekében, egyet pedig az alapos takarításért. A porszívó továbbá portörlő funkcióval van ellátva, melyben speciális antistatikus porrongy segítségével takarít, mely természetesen a csomagolás részét képezik. Továbbá a csomagolás része egy virtuális fal, mellyen pontosan behatárolhatja porszívója térbeli mozgását. Illetve beállíthatja különböző funkcióit is, maximális tér tisztítása, időzítés, takarítás ismétlés.
0,0 0
62500

Sencor SVC 9031RD robot porszívó

Ingyenes szállítás

Sencor SVC 9031RD robot porszívó

Elérhetőség: Elfogyott

Leírás

Ideális segédeszköz szőnyegek, hajópadló, parketta, linóleum, csempe és hasonló felületek tajarításához. A porszívó továbbá UV lámpával van felszerelve, mely a baktériumok eltűntetéséről gondoskodik, ezért ideális allergiákban szenvedőknek illetve kiskedvenc tulajdonosoknak is. Az ütközést megelőző érzékelő védi a készüléket a károsodástól, valamint akár 2 cm magasságú köszöbön is áthaladhat.

A Sencor SVC 9031RD robot porszívó 3 darab rotációs kefével rendelkezik, melyek tökéletes takarítást biztosítanak. Két gyorsasági fokozatot állíthat be a készüléken: egyet a gyors takarítás érdekében, egyet pedig az alapos takarításért. A porszívó továbbá portörlő funkcióval van ellátva, melyben speciális antistatikus porrongy segítségével takarít, mely természetesen a csomagolás részét képezik. Továbbá a csomagolás része egy virtuális fal, mellyen pontosan behatárolhatja porszívója térbeli mozgását. Illetve beállíthatja különböző funkcióit is, maximális tér tisztítása, időzítés, takarítás ismétlés.

Átmérő: 32 cm
Fogyasztás: 24 W
Magasság: 8,7 cm
Programok száma: 4
Súly: 3,2 kg
Szín: piros
 801939
Megosztás
sencor

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez van 2 kérdések

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni