Sencor SKS 4004GR digitális konyhai mérleg, zöld Sencor SKS 4004GR digitális konyhai mérleg, zöld
Konyhai mérleg színes, kivehető mérőtállal. Kétségbe vonhatatlan tény, hogy a Sencor SKS 4004 konyhai mérleg egy valódi segítőtárs a konyhában. Mindig készenlétben áll az összetevők pontos lemérésére, a végeredménnyel sem késlekedik. Nagy előnyeként emlegethetjük a süllyesztett kivehető mérőtálat, amit együtt tárolhat a mérleggel. Ha szüksége van rá, szinte azonnal használatba veheti. A mérőtál csak kissé emelkedik ki peremével a mérleg alapmagasságából, ami nagyon praktikus döntésnek bizonyult a tárolhatóság szempontjából. Kiemelkedő pereme könnyű kiemelést biztosít. A mérlegbe süllyesztett mérőtál űrtartalma 1 liter. 5 kg nyers alapanyaggal képes megbirkózni. 1 g-os mérési pontossággal adja meg a mért összeget. 4 precíziós érzékelő a még pontosabb mérési eredményért.A mérőtál tömege kivonható a mérési eredményből. Lehetővé teszi több összetevő egymás után való mérését, amit minden háziasszony csak értékelni tud. A szilárd anyagok lemérése után lehetőség nyílik a víz vagy a tej térfogatának mérésére is. A nemzetközi konyha receptleírásai sem okoznak fejfájást – a mérlegen kiválaszthatóak az angol súly és térfogat mérésére szolgáló mértékegységek is. A könnyű eligazodást és a kényelmes használatot segíti elő a kontrasztos háttérvilágítás és a kijelzőn megjelenő 13 mm-es számjegyek. A Sencor SKS 4004 mérleget lemerülő/gyenge elem jelzővel is ellátták. A 2 percben meghatározott tétlenségi idő után a kijelző automatikusan kikapcsol.Műszaki adatai: méretei (szélesség x mélység x magasság): 188 x 225 x 73 mm; a tál belső mérete (átmérő x magasság): 170 x 50 mm; tömege: 0,39 kg; mellékelt tartozék: 2 db x 1,5 V ceruzaelem (AAA); praktikus, kiemelhető mérőtál (űrtartalma 1000 ml); nagy LCD kijelző (40 x 18 mm) kontrasztos háttérvilágítással; a számjegyek magassága a kijelzőn: 13 mm; méréshatár: max. 5 kg (1 g-os pontosság); érintést érzékelő vezérlő (magas élettartamú gomb nélküli működtetés); a mérőtál tömegének lenullázása funkció (Tara); fokozatos után mérlegelés funkció; víz és tej térfogatának mérési lehetősége (ml/fl:oz); mérőegység kiválasztásának lehetősége (g/lb:oz); 4 érzékelő a még pontosabb mérés érdekében; gyenge elem és túlterhelés jelző; automatikus kikapcsolás tétlenség esetén (2 perc után); mellékelt tartozék: 2 db x 1,5 V ceruzaelem (AAA); méretei (szélesség x mélység x magasság): 188 x 225 x 73 mm; a tál belső mérete (átmérő x magasság): 170 x 50 mm; tömege: 0,39 kg.
4,5 77
4545

Sencor SKS 4004GR digitális konyhai mérleg, zöld

Kiárusítás
Sencor SKS 4004GR digitális konyhai mérleg, zöld

Sencor SKS 4004GR digitális konyhai mérleg, zöld

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásKonyhai mérleg színes, kivehető mérőtállal. Kétségbe vonhatatlan tény, hogy a Sencor SKS 4004 konyhai mérleg egy valódi segítőtárs a konyhában. Mindig készenlétben áll az összetevők pontos lemérésére, a végeredménnyel sem késlekedik. Nagy előnyeként emlegethetjük a süllyesztett kivehető mérőtálat, amit együtt tárolhat a mérleggel. Ha szüksége van rá, szinte azonnal használatba veheti. A mérőtál csak kissé emelkedik ki peremével a mérleg alapmagasságából, ami nagyon praktikus döntésnek bizonyult a tárolhatóság szempontjából. Kiemelkedő pereme könnyű kiemelést biztosít. A mérlegbe süllyesztett mérőtál űrtartalma 1 liter. 5 kg nyers alapanyaggal képes megbirkózni. 1 g-os mérési pontossággal adja meg a mért összeget. 4 precíziós érzékelő a még pontosabb mérési eredményért.
 
A mérőtál tömege kivonható a mérési eredményből. Lehetővé teszi több összetevő egymás után való mérését, amit minden háziasszony csak értékelni tud. A szilárd anyagok lemérése után lehetőség nyílik a víz vagy a tej térfogatának mérésére is. A nemzetközi konyha receptleírásai sem okoznak fejfájást – a mérlegen kiválaszthatóak az angol súly és térfogat mérésére szolgáló mértékegységek is. A könnyű eligazodást és a kényelmes használatot segíti elő a kontrasztos háttérvilágítás és a kijelzőn megjelenő 13 mm-es számjegyek. A Sencor SKS 4004 mérleget lemerülő/gyenge elem jelzővel is ellátták. A 2 percben meghatározott tétlenségi idő után a kijelző automatikusan kikapcsol.
 
Műszaki adatai:
 • méretei (szélesség x mélység x magasság): 188 x 225 x 73 mm;
 • a tál belső mérete (átmérő x magasság): 170 x 50 mm;
 • tömege: 0,39 kg;
 • mellékelt tartozék: 2 db x 1,5 V ceruzaelem (AAA);
 • praktikus, kiemelhető mérőtál (űrtartalma 1000 ml);
 • nagy LCD kijelző (40 x 18 mm) kontrasztos háttérvilágítással;
 • a számjegyek magassága a kijelzőn: 13 mm;
 • méréshatár: max. 5 kg (1 g-os pontosság);
 • érintést érzékelő vezérlő (magas élettartamú gomb nélküli működtetés);
 • a mérőtál tömegének lenullázása funkció (Tara);
 • fokozatos után mérlegelés funkció;
 • víz és tej térfogatának mérési lehetősége (ml/fl:oz);
 • mérőegység kiválasztásának lehetősége (g/lb:oz);
 • 4 érzékelő a még pontosabb mérés érdekében;
 • gyenge elem és túlterhelés jelző;
 • automatikus kikapcsolás tétlenség esetén (2 perc után);
 • mellékelt tartozék: 2 db x 1,5 V ceruzaelem (AAA);
 • méretei (szélesség x mélység x magasság): 188 x 225 x 73 mm;
 • a tál belső mérete (átmérő x magasság): 170 x 50 mm;
 • tömege: 0,39 kg.

Paraméterek és specifikáció

Magasság: 7,3 cm
Mélység: 22,5 cm
Súly: 0,39 kg
Szélesség: 18,8 cm

Katalógusszám:

 102158
Megosztás
sencor

Értékelés

4,5 (77 értékelés)
98 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni