Sencor SCA BA50FC Alkoholteszter Sencor SCA BA50FC Alkoholteszter
 Ez a professzionális teszter néhány másodperc alatt meghatározza a lélegzetéből a véralkohol szintjének pontos értékét. A kalibrált elektrokémiai érzékelő (Fuel Cell - üzemanyagcella) segítségével a belélegzett alkoholt 0,08 ‰ ezreléknél (BAC) jobb pontossággal méri. A széles, 0 és 4 ‰ BAC közötti mérési tartomány minden általános felhasználó igényeit kielégíti. A riasztás akkor aktiválódik, ha meghaladja a 0,2 ‰ BAC értéket. Az utolsó 20 mérést a memória tárolja. A mérési idő 5 és 7 másodperc között van.   A készülék kétszínű kijelzővel van felszerelve a riasztási érték túllépésének optikai kiemelésére. Tétlenség esetén a kijelző 30 másodperc múlva kikapcsol, és a teljes eszköz 2 perc múlva kapcsol ki. A beépített Li-Ion 3,7 V 250 mAh akkumulátornak köszönhetően, amely újratölthető, nem kell cserélhető elemeket vásárolnia. A berendezés öntisztító.   A csomagolás részét képezi a három cserélhető fúvóka és az USB töltőkábel.
4,5 5
18845

Sencor SCA BA50FC Alkoholteszter

árengedmény -18% Ingyenes szállítás
Sencor SCA BA50FC Alkoholteszter
Ezen a héten 16 ügyfél vásárolta meg

Sencor SCA BA50FC Alkoholteszter

5 értékelés
Eredetileg: 23 095 Ft | Kedvezmény: 4 250 Ft 18 845 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 1 db
Önnél: 2021.01.26 kedd  
A vásárlással kap 240 Kényelempont

LeírásEz a professzionális teszter néhány másodperc alatt meghatározza a lélegzetéből a véralkohol szintjének pontos értékét. A kalibrált elektrokémiai érzékelő (Fuel Cell - üzemanyagcella) segítségével a belélegzett alkoholt 0,08 ‰ ezreléknél (BAC) jobb pontossággal méri. A széles, 0 és 4 ‰ BAC közötti mérési tartomány minden általános felhasználó igényeit kielégíti. A riasztás akkor aktiválódik, ha meghaladja a 0,2 ‰ BAC értéket. Az utolsó 20 mérést a memória tárolja. A mérési idő 5 és 7 másodperc között van.
 
A készülék kétszínű kijelzővel van felszerelve a riasztási érték túllépésének optikai kiemelésére. Tétlenség esetén a kijelző 30 másodperc múlva kikapcsol, és a teljes eszköz 2 perc múlva kapcsol ki. A beépített Li-Ion 3,7 V 250 mAh akkumulátornak köszönhetően, amely újratölthető, nem kell cserélhető elemeket vásárolnia. A berendezés öntisztító.
 
A csomagolás részét képezi a három cserélhető fúvóka és az USB töltőkábel.

Magasság: 11 cm
Mélység: 1,9 cm
Súly: 0,08 kg
Szélesség: 5,3 cm
Szín: fekete
 681773
Megosztás

Értékelés

4,5 (5 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni