Menu
Samohýl Kutyaruha softshell Stop Kullancs zöld, 24 cm Samohýl Kutyaruha softshell Stop Kullancs zöld,  24 cm
Funkciós softshell kutyaruha - kutyaruha rovarriasztó hatással, mely hatékonyan megóvja kutyáját a külsőparazitáktól (kullancs, bolha, szúnyog), illetve a kedvezőtlen időjárással, és piszokkal szemben. A kutyaruha speciális könnyű softshellből készült, mely vízálló, szélálló, és ellenáll a mechanikus sérüléseknek. Emellett elasztikus, légáteresztő, karbantartása roppant egyszerű. A ruha formája úgy készült, hogy a kutya minden lényeges testrészét védje (beleértve a végtagjait), azonban nem akadályozzaőt a szabad éstermészetes mozgásában. A nadrág éle rugalmas szegéllyel rendelkezik, így az nem áll el, és remekül illeszkedik a kutya testéhez. A rovarriasztó kutyaruha ráadásul fényvisszaverőelemekkel van felszerelve, melyek biztosítják a kutya biztonságát. A kutyaruhán nyílás található a póráz nyakörvhöz való csatolásához. Könnyű, egyszerű öltöztetés, patent segítségével. Hatékonyság és védelem: A ruha rovarriasztó hatékonyságát a funkciós textil utókezelés biztosítja, mely ANTI VECTOR-ral történik - hatóanyaga a permethrin. Az ANTI VECTOR működési elve páralövellésen alapul olyan koncentrációban, mely az ember szervezete számár észrevétlen, azonban az idegrendszerére (agy) hat bizonyos gerinctelen élőlényeknek (kullancs, bolha, szúnyog, stb.). Kombinálható más rovarriasztó termékekkel (nyakörv, spot on). Ne használja más állatokon. Korlátozza a cicák érintkezését ezzel a kutyaruhával! A Samohýl Exclusive márka az első osztályú varrott termékek - állatfekhelyek, állatruhák, szállítási táskák cseh gyártója. A termékeket kiváló minőségű felhasznált anyagok és formatervezés jellemzi. Minden egyes kollekciót a tenyésztők és házi kedvenceik szükségleteinek ismeretében fejlesztenek ki.
2,0 1
8595

Samohýl Kutyaruha softshell Stop Kullancs zöld, 24 cm

Kiárusítás

Samohýl Kutyaruha softshell Stop Kullancs zöld, 24 cm

Elérhetőség: Elfogyott

Leírás

Funkciós softshell kutyaruha - kutyaruha rovarriasztó hatással, mely hatékonyan megóvja kutyáját a külső parazitáktól (kullancs, bolha, szúnyog), illetve a kedvezőtlen időjárással, és piszokkal szemben. A kutyaruha speciális könnyű softshellből készült, mely vízálló, szélálló, és ellenáll a mechanikus sérüléseknek. Emellett elasztikus, légáteresztő, karbantartása roppant egyszerű. A ruha formája úgy készült, hogy a kutya minden lényeges testrészét védje (beleértve a végtagjait), azonban nem akadályozza őt a szabad és természetes mozgásában. A nadrág éle rugalmas szegéllyel rendelkezik, így az nem áll el, és remekül illeszkedik a kutya testéhez.

A rovarriasztó kutyaruha ráadásul fényvisszaverőelemekkel van felszerelve, melyek biztosítják a kutya biztonságát. A kutyaruhán nyílás található a póráz nyakörvhöz való csatolásához. Könnyű, egyszerű öltöztetés, patent segítségével.

Hatékonyság és védelem:

A ruha rovarriasztó hatékonyságát a funkciós textil utókezelés biztosítja, mely ANTI VECTOR-ral történik - hatóanyaga a permethrin. Az ANTI VECTOR működési elve páralövellésen alapul olyan koncentrációban, mely az ember szervezete számár észrevétlen, azonban az idegrendszerére (agy) hat bizonyos gerinctelen élőlényeknek (kullancs, bolha, szúnyog, stb.). Kombinálható más rovarriasztó termékekkel (nyakörv, spot on). Ne használja más állatokon. Korlátozza a cicák érintkezését ezzel a kutyaruhával!

A Samohýl Exclusive márka az első osztályú varrott termékek - állatfekhelyek, állatruhák, szállítási táskák cseh gyártója. A termékeket kiváló minőségű felhasznált anyagok és formatervezés jellemzi. Minden egyes kollekciót a tenyésztők és házi kedvenceik szükségleteinek ismeretében fejlesztenek ki.

Ajánlott mosás: kézi
Anyag: 87 % poliészter, 13 % poliuretán
Méret: 24 cm
Szín: zöld
 430148
Megosztás
samohyl

Értékelés

2,0 (1 értékelés)
0 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni