Menu
Run perkál ágynemű, rózsaszín, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm Run perkál ágynemű, rózsaszín, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm
 Run Race perkál ágynemű a futás minden szerelmese számára. A modern, rózsaszín-kék színekben pompázó, eredeti motivációs ágynemű garantáltan örömet okoz minden nagy és kis sportolónak, a hálószobának pedig megadja az igazi személyes stílust. Az ágynemű elülső oldalán egy kék futó alakja látható, a hátoldalát pedig szabálytalan, világoskék színű feliratok díszítik, rózsaszín háttér előtt. Az ágynemű cipzárral záródik. Az Öko-tex Standard 100 tanúsítványt magától értetődő módon mellékeljük a termékhez.   A perkál felületkezelésű pamut ágynemű nagyon tartós és nem igényes a karbantartása. A perkál egy minőségi pamutfonalból sűrűn szótt anyag, amelyen keresztül még a legvékonyabb tollpehely sem hatol át. A tulajdonságaival leginkább a pamutszaténra hasonlít - jellemző rá a rendkívüli lágyság és a természetes, matt fény. Nagyon jól kiegyensúlyozza a hőmérsékleteket és felszívja a felesleges nedvességet, így nagyszerű anyag a nyárra. Nagyon jól vasalható, a színei pedig tartósak maradnak még több mosás után is.   A készlet tartalma: 1 db párnahuzat, 70 x 90 cm 1 db paplanhuzat, 140 x 200 cm
5,0 2
6795

Run perkál ágynemű, rózsaszín, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

Kiárusítás

Run perkál ágynemű, rózsaszín, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásRun Race perkál ágynemű a futás minden szerelmese számára. A modern, rózsaszín-kék színekben pompázó, eredeti motivációs ágynemű garantáltan örömet okoz minden nagy és kis sportolónak, a hálószobának pedig megadja az igazi személyes stílust. Az ágynemű elülső oldalán egy kék futó alakja látható, a hátoldalát pedig szabálytalan, világoskék színű feliratok díszítik, rózsaszín háttér előtt. Az ágynemű cipzárral záródik. Az Öko-tex Standard 100 tanúsítványt magától értetődő módon mellékeljük a termékhez.
 
A perkál felületkezelésű pamut ágynemű nagyon tartós és nem igényes a karbantartása. A perkál egy minőségi pamutfonalból sűrűn szótt anyag, amelyen keresztül még a legvékonyabb tollpehely sem hatol át. A tulajdonságaival leginkább a pamutszaténra hasonlít - jellemző rá a rendkívüli lágyság és a természetes, matt fény. Nagyon jól kiegyensúlyozza a hőmérsékleteket és felszívja a felesleges nedvességet, így nagyszerű anyag a nyárra. Nagyon jól vasalható, a színei pedig tartósak maradnak még több mosás után is.
 
A készlet tartalma:
  • 1 db párnahuzat, 70 x 90 cm
  • 1 db paplanhuzat, 140 x 200 cm

A párna méretei: 70 x 90 cm
A takaró méretei: 140 x 200 cm
Ajánlott mosás: 40 °C
Anyag: 4HOME
Az ágy tipusa: sztandard egyszemélyes ágy
Bezárás: cipzár
Méret: 140 x 200 cm, 70 x 90 cm
Szín: rózsaszín
 222205
Megosztás

Értékelés

5,0 (2 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni