Menu
Rabalux 9920 Fix csillár tápkábel bronz Rabalux 9920 Fix csillár tápkábel bronz
 Ezt a bronz színű függőlámpát  mindjárt több módon is használhathja. Vagy csak adjon hozzá egy izzót, hogy rusztikus stílusban világítsa meg szobáját, vagy adjon hozzá egy függőlámpát ízlése szerint.   A fő anyaga a műanyag, amely hosszú élettartamot, tartósságot, egyidejűleg pedig kedvező árat garantál. Az E27 foglalat a legelterjedtebb típus, amelyben használhat energiatakarékos, szabványos vagy LED izzót is. A fényforrásokat azonban úgy kell megválasztani, hogy ne lépjék túl a fény 60 W maximális teljesítményfelvételét. Az IP20 borításbesorolás csak beltéri és száraz térben történő felhasználást jelöl.  
3,5 10
1995

Rabalux 9920 Fix csillár tápkábel bronz

Rabalux 9920 Fix csillár tápkábel bronz

10 értékelés
1 995 Ft  Áfával
Elérhetőség: 5 db van raktáron
Önnél: 2020.09.22 kedd  
A vásárlással kap 63 Kényelempont

LeírásEzt a bronz színű függőlámpát  mindjárt több módon is használhathja. Vagy csak adjon hozzá egy izzót, hogy rusztikus stílusban világítsa meg szobáját, vagy adjon hozzá egy függőlámpát ízlése szerint.
 
A fő anyaga a műanyag, amely hosszú élettartamot, tartósságot, egyidejűleg pedig kedvező árat garantál. Az E27 foglalat a legelterjedtebb típus, amelyben használhat energiatakarékos, szabványos vagy LED izzót is. A fényforrásokat azonban úgy kell megválasztani, hogy ne lépjék túl a fény 60 W maximális teljesítményfelvételét. Az IP20 borításbesorolás csak beltéri és száraz térben történő felhasználást jelöl.  

Anyag: műanyag
Foglalat: E27
Fogyasztás: 60 W
Hosszúság: 50 cm
Lefedettség: 20
Szín: réz
 678164
Megosztás
rabalux

Értékelés

3,5 (10 értékelés)
90 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni