Menu
Pamut ágyneműhuzat Dmax, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm Pamut ágyneműhuzat Dmax, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm
Végre egy ágyneműhuzat az igazi férfiaknak és az adrenalin szerelmeseinek. Az élethű fotonyomtatás gazdag sötét színekkel a megfelelő választás minden férfias szobába. A minőségi nyomtatás és a kellemesen lágy pamut garantálja az ágyneműhuzat hosszú élettartamát és remek ellenállóképességét. Fantasztikus ajándék! Az ágyneműhuzat kétoldalas, a paplanhuzat és párnahuzat oldalainak motívumai különböznek, ahogy a fényképen is látható. A renforcé pamut ágyneműk az egyedi technológiai feldolgozásuknak köszönhetően hosszabb élettartamúak, puhábbak és lágyabbak. Kivánló nedvszívó képesség és hőszabályozás jellemzi, tehát alvás közben élvezheti a maximális kényelmet. Az ágyneműhuzat cipzárral zárható.
0,0 0
7495

Pamut ágyneműhuzat Dmax, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

Kiárusítás

Pamut ágyneműhuzat Dmax, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

Elérhetőség: Elfogyott

Leírás

Végre egy ágyneműhuzat az igazi férfiaknak és az adrenalin szerelmeseinek. Az élethű fotonyomtatás gazdag sötét színekkel a megfelelő választás minden férfias szobába. A minőségi nyomtatás és a kellemesen lágy pamut garantálja az ágyneműhuzat hosszú élettartamát és remek ellenállóképességét. Fantasztikus ajándék! Az ágyneműhuzat kétoldalas, a paplanhuzat és párnahuzat oldalainak motívumai különböznek, ahogy a fényképen is látható.

A renforcé pamut ágyneműk az egyedi technológiai feldolgozásuknak köszönhetően hosszabb élettartamúak, puhábbak és lágyabbak. Kivánló nedvszívó képesség és hőszabályozás jellemzi, tehát alvás közben élvezheti a maximális kényelmet. Az ágyneműhuzat cipzárral zárható.

A párna méretei: 70 x 90 cm
A takaró méretei: 140 x 200 cm
Ajánlott mosás: 40 °C
Anyag: 100 % pamut
Az ágy tipusa: sztandard egyszemélyes ágy
Bezárás: cipzár
Méret: 140 x 200 cm, 70 x 90 cm
Szín: fekete
 206992
Megosztás
herding

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni