Orion zománcozott befőzőedény, 30 l Orion zománcozott befőzőedény, 30 l
 A rácsos, zománcozott befőzőedényt használhatja nagy mennyiségű étel készítésére egyszerre, házi vágásból származó disznótoroshoz, de akár két rétegnyi befőttesüveget is elhelyezhet benne - hús, gyümölcs, zöldség vagy csalamádé készítésekor. A fedelében nyílás található a befőző hőmérőhöz (nem képezi a termék részét).   A termék részét képezi egy rács is, amely védi az üvegek közvetlen érintkezését az edény felületével, ami megakadályozza az üvegek elpattanását. Gőzben főzésre is alkalmas. A készlet tartalmaz egy fogót is a forró üvegek kivételéhez a forrásban lévő vízből. Csúszásgátló réteggel látták el.Anyaga: rács - fém polipropilén felületkezeléssel, fogó - rozsdamentes acél/műanyag. Mindenfajta tűzhelyen használható, az indukciósakat is beleértve.Az edénybe 16 db, 0,7 l térfogatú üveg fér be.
4,5 6
20295

Orion zománcozott befőzőedény, 30 l

Ingyenes szállítás
Orion zománcozott befőzőedény, 30 l Orion zománcozott befőzőedény, 30 l Orion zománcozott befőzőedény, 30 l

Orion zománcozott befőzőedény, 30 l

6 értékelés
20 295 Ft  Áfával
Elérhetőség: 6 és több db van raktáron
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 428 Kényelempont

LeírásA rácsos, zománcozott befőzőedényt használhatja nagy mennyiségű étel készítésére egyszerre, házi vágásból származó disznótoroshoz, de akár két rétegnyi befőttesüveget is elhelyezhet benne - hús, gyümölcs, zöldség vagy csalamádé készítésekor. A fedelében nyílás található a befőző hőmérőhöz (nem képezi a termék részét).
 
A termék részét képezi egy rács is, amely védi az üvegek közvetlen érintkezését az edény felületével, ami megakadályozza az üvegek elpattanását. Gőzben főzésre is alkalmas. A készlet tartalmaz egy fogót is a forró üvegek kivételéhez a forrásban lévő vízből. Csúszásgátló réteggel látták el.Anyaga: rács - fém polipropilén felületkezeléssel, fogó - rozsdamentes acél/műanyag. Mindenfajta tűzhelyen használható, az indukciósakat is beleértve.Az edénybe 16 db, 0,7 l térfogatú üveg fér be.

Paraméterek és specifikáció

Anyag: zománc
Áram: igen
Átmérő: 35 cm
Gáz: igen
Indukció: igen
Magasság: 30 cm
Szín: bézs
Térfogat: 30 l
Üvegkerámia: igen

Katalógusszám:

 116662
Megosztás
orion

Értékelés

4,5 (6 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni