Orion medvesütőforma Orion medvesütőforma
Medvesütőforma. Ez a sütőforma segít Önnek „piskóta medvéket” alkotni, amire a gyerekek fognak nagyon várni. Megtöltheti csokoládéval, lekvárral, vagy gazdagíthatja valamilyen öntettel… Ebben a formában 6 darab medvét készíthet. A sütőformát behelyezheti gáz-, elektromos- és meleg levegős sütőbe is. Javasoljuk az edényfogó kesztyű használatát. Használat előtt ajánlott vékonyan kikenni vajjal vagy bepermetezni sütéshez kifejlesztett olajszóró spray-vel, hogy a kész piskótán minden apró részlet látszódjon.Méretei: 26,5 x 18,5 x 2,5 cm, minden medveforma magassága 6 x 5,5 cm.Anyaga: fém tapadásgátló bevonattal.
4,0 121
2195

Orion medvesütőforma

Orion medvesütőforma

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásMedvesütőforma. Ez a sütőforma segít Önnek „piskóta medvéket” alkotni, amire a gyerekek fognak nagyon várni. Megtöltheti csokoládéval, lekvárral, vagy gazdagíthatja valamilyen öntettel… Ebben a formában 6 darab medvét készíthet. A sütőformát behelyezheti gáz-, elektromos- és meleg levegős sütőbe is. Javasoljuk az edényfogó kesztyű használatát. Használat előtt ajánlott vékonyan kikenni vajjal vagy bepermetezni sütéshez kifejlesztett olajszóró spray-vel, hogy a kész piskótán minden apró részlet látszódjon.
 
Méretei: 26,5 x 18,5 x 2,5 cm, minden medveforma magassága 6 x 5,5 cm.
 
Anyaga: fém tapadásgátló bevonattal.

 191602
Megosztás
orion

Értékelés

4,0 (121 értékelés)
98 % ügyfél ajánlja
1 vélemény

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni