Orion HORDÓ italospalack csappal, 10 l Orion HORDÓ italospalack csappal, 10 l
 A stílusosan formázott, fedeles üvegedény nagyszerű segítőtárs a házi készítésű gyümölcslé vagy friss gyümölcsből készített limonádé felszolgálásához, amit a gyermekek egyszerűen imádnak. A felnőttek használhatják a forró nyári esték összejövetelein, bóléhoz, vagy különféle kevert italokhoz. A praktikus csapnak köszönhetően az ital kényelmesen kitölthető.   Az első használat előtt alaposan mossa le mosószeres meleg vízzel, majd öblítse le. Ha megszáradt, tegye - csavarozza - bele a csapot a palack nyílásába, zárja be és töltse bele az italt. Amint elfordítja a kart 90 fokkal, az italt máris beletöltheti az ahhoz odakészített poharakba. A használat befejezését követően ugyanazt az elmosási eljárást alkalmazza, mint a használat előtt. Nem alkalmas forró vagy forrásban lévő folyadékokhoz.   Anyaga: üveg, műanyag, szilikon.
0,0 0
9095

Orion HORDÓ italospalack csappal, 10 l

Újdonság
Orion HORDÓ italospalack csappal, 10 l Orion HORDÓ italospalack csappal, 10 l Orion HORDÓ italospalack csappal, 10 l

Orion HORDÓ italospalack csappal, 10 l

9 095 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 4 db
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 186 Kényelempont

LeírásA stílusosan formázott, fedeles üvegedény nagyszerű segítőtárs a házi készítésű gyümölcslé vagy friss gyümölcsből készített limonádé felszolgálásához, amit a gyermekek egyszerűen imádnak. A felnőttek használhatják a forró nyári esték összejövetelein, bóléhoz, vagy különféle kevert italokhoz. A praktikus csapnak köszönhetően az ital kényelmesen kitölthető.
 
Az első használat előtt alaposan mossa le mosószeres meleg vízzel, majd öblítse le. Ha megszáradt, tegye - csavarozza - bele a csapot a palack nyílásába, zárja be és töltse bele az italt. Amint elfordítja a kart 90 fokkal, az italt máris beletöltheti az ahhoz odakészített poharakba. A használat befejezését követően ugyanazt az elmosási eljárást alkalmazza, mint a használat előtt. Nem alkalmas forró vagy forrásban lévő folyadékokhoz.
 
Anyaga: üveg, műanyag, szilikon.

Paraméterek és specifikáció

Anyag: üveg
Átmérő: 23 cm
Magasság: 36 cm
Térfogat: 10 l

Katalógusszám:

 121482
Megosztás
orion

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni